NRK Meny
Normal

Frykter at han får blackout

– Jeg håper ikke at jeg plutselig kobler ut, sier nykommer i Underholdningsavdelingen Martin Beyer-Olsen. Men aller mest gleder han seg til lørdagens sesongpremiere.

Martin Beyer-Olsen, Underholdningsavdelingen

Lørdag er det sesongpremiere på Underholdningsavdelingen på NRK1. Martin Beyer-Olsen håper han ikke forsvinner inn i sin egen verden. Kollegaene i humorshowet har troen på at det skal gå bra.

Foto: Cathrine Berg Jacobsen / NRK

Beyer-Olsen håper seerne skal slippe å se han bli tom i blikket, og forsvinne inn i sin egen verden. Dette skjedde nemlig en gang han var med i Torsdag kveld fra Nydalen:

Se Martin Beyer-Olsen koble ut under sending

– Det er et veldig høyt smilepress i tv, og særlig i humorshow der det skal være så god stemning hele tiden. Da er det dessverre fort gjort at jeg får blackout, sier Beyer-Olsen.

Hardtarbeidende underholdere

Østfoldingen er en av Underholdningsavdelingens tre nye humorister denne våren. Han sier det har vært en intens periode med forberedelser de siste månedene.

Nye ansikter i "Underholdningsavdelingen" 2015

Kristine Riis, Martin Beyer-Olsen, og Christian Mikkelsen er Underholdningsavdelingens nye ansikter denne sesongen.

Foto: Ole Kaland / Ole Kaland, NRK

De krever veldig mye her i Norsk Rikskringkasting. Kameraene går hele tiden, og man skal til og med være morsom backstage. Da kan det bli i overkant mye å levere for en sjenert østfolding, sier Beyer-Olsen.

Beyer-Olsen mener hans reserverte side skyldes oppveksmiljøet.

– Man blir automatisk veldig jordnær når man vokser opp i Østfold. Vi østfoldinger finner en slags fin balanse mellom det å være jordnær, og det å være helt på jordet.

Fotfølger Stoltenberg

Beyer-Olsen beskriver seg selv som en humor-nerd. Nå har han en plan om å hekte seg fast i Robert Stoltenberg. Målet er å lære mest mulig om hvordan han etterligner ulike mennesketyper - uten at Stoltenberg skal bli irritert.

– Jeg tror det skal gå bra. Robert er kanskje Norges hyggeligste komiker. Han er så hyggelig som man tror han er. Han er faktisk enda hyggeligere enn det!

Martin Beyer-Olsen

- Det er godt å kunne lene seg på en som Robert, sier Martin Beyer-Olsen.

Foto: Cathrine Berg Jacobsen / NRK

Verdens minste kommentatorboks

Prosjektleder for Underholdningsavdelingen, Caroline Øigarden, er full av lovvord om de tre nye humoristene. Ikke minst understreker hun hvor praktisk det er å ha med seg Christian Mikkelsen på laget.

- Siden han er så fersk tar han rollene som ingen andre vil ha, som for eksempel å sitte klemt inntil Vidar Magnussen i verdens minste kommentatorboks og skremme tilfeldige forbipasserende, sier Øigarden.

Se klipp fra lørdagens premieresending her:

Vidar Magnussen og Christian Mikkelsen kommenterer fotgjengere og tilfeldig forbipasserende fra verdens minste kommentatorboks.

Vidar Magnussen og Christian Mikkelsen kommenterer fotgjengere og andre uskyldige ofre fra verdens minste kommentatorboks. Foto: Ole Kaland, NRK

– Det blir mye moro utover våren, og vi kan love våre trofaste seere at Sherlock dukker opp igjen. Det er bare å glede seg, sier Øigarden.

Se parodien som har over en halv million treff på YouTube:

Overskrift: Sherlock
Vidar Magnussen og Bjarte Tjøstheim parodierer tv-serien Sherlock. De har et ganske spesielt språk, og det viser seg at Sherlock er homofil. 
Medvirkende: Not specified
Kommune: Not specified
Fylke: Not specified
Land: Not specified
Tags: parodi; Sherlock Holmes; homofil; homo; engelsk; språk; autocorrect;

En av humorshowets store publikumssuksesser fra forrige sesong er Sherlock Holmes-parodiene. Her har Vidar Magnussen rollen som Sherlock Holmes, mens Bjarte Tjøstheim spiller rollen som Dr. Watson, Holmes' venn og assistent. Foto: Ole Kaland, NRK

Sesongpremiere lørdag 31.01.15, kl. 20:55.

Se forrige runde av Underholdningsavdelingen her

Kulturstrøm

  • Netflix mer verd enn Disney

    Netflix er for første gang mer verd på børsen enn mediagiganten Disney, skriver Variety. Samtidig bruker selskapet mer penger enn noen sinne for å skape innhold som skal holde de nå flere enn 125 millioner ambonnentene verden over fornøyde. Selskapet har sagt at de kommer til å bruke mer enn 8 milliarder kroner på innhold i 2018, der 85% skal gå til å skape nytt innhold.

  • Freeman beklager etter anklager

    Skuespilleren Morgan Freeman sier i en uttalelse at han beklager dersom noen har opplevd noe han har gjort eller sagt som ubehagelig eller respektløst. Åtte kvinner anklager ham for upassende oppførsel og seksuell trakassering i en CNN-sak.