Prøver seg på svenskene

Marit Larsen prøver seg nå på det svenske markedet.

Marit Larsen

Da Marit Larsen dro til Sverige for å intervjues, fikk artikkelen overskriften «En norska med eget universum».

Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Samtidig som svenskene pusher Miss Li og Anna Ternheim i retning Norge, har Marit Larsen nå vært i Sverige for å prøve seg på svenskene.

Ifølge et intervju med svenske TT Spektra – der overskriften lød «En norska med eget universum» – vil hun med sitt andre soloalbum vise sitt musikalske univers også for det svenske publikummet.

«The Chase»

«The Chase» ble denne uken sluppet i Sverige, og lenger frem i tid håper Marit Larsen i følge det svenske nyhetsbyrået å spille på både klubber og festivaler i Sverige.

– Det ville vært helt fantastisk, sier hun i intervjuet, som nå ligger ute på en rekke svenske avisers nettsteder.

Kulturstrøm

  • Tar over rollen i «The Crown»

    Den britiske skuespilleren Lesley Manville skal spille dronning Elizabeths søster, prinsesse Margaret, i den femte og avsluttende sesongen av TV-serien «The Crown». Manville tar dermed over stafettpinnen fra Helena Bonham Carter, som i sin tur tok over rollen fra Vanessa Kirby (NTB).

    Lesley Manville
    Foto: Laurie Sparham / Scanpix
  • Tom Cruise får neppe møte Erna

    Tom Cruise, som har bedt om et møte med statsminister Erna Solberg vedrørende en filminnspilling, får trolig ikke møte henne, skriver Dagens Næringsliv. Saken er sendt til kulturdepartementet. Kulturminister Raja bekrefter at det har vært kontakt.