Tar med hele familien i Stjernekamp

Det er ikke bare mannen og den nyfødte datteren Maria Karlsen tar med på Stjernekamp. Under dagens latinokveld drar hun også broren sin opp på scenen.

Maria Karlsen på Stjernekamp

– Det er godt å ha sin egen lille tulle, men jeg er jo meg selv for det, sier Maria Karlsen.

Foto: Julia Naglestad / NRK

– Dette er det fineste som har skjedd meg, og det passer meg så godt. Jeg har jo alltid vært en mamma!

Maria Karlsen er koreograf, danser, rapper og sanger, men aller viktigst: Hun er blitt mamma for første gang.

– Jeg har funnet en indre ro med den lille jenta mi. Det betyr jo ikke at jeg ikke er sliten. Herregud, hvis ikke mannen min hadde tatt henne på morgenen så jeg kunne sovet litt, så hadde ikke dette gått, sier Maria.

Maria Karlsen i Stjernekamp country

– Det er jo slitsomt å ha barn, og å kombinere det med Stjernekamp - vel, jeg var skikkelig sliten etter å ha sunget «Jolene» forrige uke, for å si det sånn, sier Maria Karlsen.

Foto: Skjermdump NRK Nett-tv

Maria sier hun likevel har mye energi, og forteller at da hun var høygravid spille hun inn sin første singel og at hun spilte utallige konserter på høye hæler og med struttende mage.

–​ Jeg vil at det skal være flammer og bomber rundt meg når jeg opptrer. Det er ikke noe jeg kan slutte med selv om jeg har fått barn. Det er så viktig at barnet ditt får lov å bli kjent med deg akkurat slik som du er.

Og akkurat dette fikk hun tilbakemelding om under premieren av Stjernekamp, hvor gjestedommer Torgny Amdam sa rett ut: «Du er en naturkraft!»

(Saken fortsetter under videoen)

Maria Karlsen i Stjernekamp

– Fy fader, dette er gøy! utbrøt dommer Mona B. Riise etter opptreden til Maria.

Hele familien er med

I kveld skal hun synge «Maria» av Ricky Martin, men hun kan fortelle at det ikke var navnet som var avgjørende for låtvalget.

– Det er jo en utrolig fet låt, og jeg har danset masse til den før i tiden, forteller hun.

Den lille datteren og mannen er ikke de eneste familiemedlemmene som er med Maria på Stjernekamp.

Daniel Sarr i Eurovision Young Dancers 2011

– Jeg gleder meg så utrolig til å danse sammen med broren min! sier Maria Karlsen.

Under kveldens program skal dansecrewet Cre-8 danse sammen med henne, og blant dem er lillebroren hennes, Daniel Sarr. Daniel ble kåret til Europas beste danser i Eurovisjonsfinalen for unge dansere i 2011, og er kjent fra en rekke musikkvideoer.

– Jeg må bare passe meg, for jeg prøver å følge koreografien deres og så glemmer jeg at jeg må jo huske på å holde mikrofonen og synge samtidig. Men jeg skal nok klare å åle meg rundt og være skikkelig seniorita for det! ler Maria.

Kulturstrøm