Hopp til innhold

Mari (21) klarte å komme seg til første rad

Mari Halvorsen Henanger hadde som mål å stå helt foran på The Rolling Stones-konsert. I kveld nådde 21-åringen målet sitt.

Mari Halvorsen Henanger

Mari Halvorsen Henanger nådde målet om å stå på første rad på The Rolling Stones-konserten på Telenor Arena i kveld.

Foto: privat

Mari Halvorsen Henanger

Mari Halvorsen Henanger rammet inn billetten til The Rolling Stones slik at hun kunne se på den hver dag.

Foto: NRK

26. mai 2014 er en dato Mari Halvorsen Henanger aldri kommer til å glemme.

Hun ventet i flere måneder på at favorittbandet The Rolling Stones komme til Norge. Så ventet hun på at nyheten skal komme om hvor bandet var, slik at hun kunne dra ut og lete.

Som om ikke det var nok har hun sittet utenfor Telenor Arena siden 12.30 i formiddag. Alt dette for å få se Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts og Ron Wood på første rad.

Nøyaktig klokken 18.10 sendte Henanger mail til NRK om at målet var nådd.

– Det føles bra!

– Jeg tror jeg hadde klart et selv om jeg hadde kommet tre timer tidligere, men det er deilig å ha kommet så langt i løpet, skriver Henanger.

Se Dagsrevyens reportasje om Henanger i bunnen av saken!

Trodde ikke hun ville klare det

Da NRK møtte 21-åringen tidligere i dag var nervene i høyspenn.

– Jeg vil veldig gjerne stå helt foran. Men jeg er realistisk, jeg vet det er stor sjanse for at jeg ikke får det til. Men jeg må prøve, sa Henanger.

Hun har vært fan siden onkelen hennes, en annen fanatisk Stones-fan, tok henne med på Valle Hovin-konserten i 2007.

Siden den gang har hun lest alle bøkene, sett alle dokumentarene og selvfølgelig hørt alle platene bandet har satt navnet sitt på.

Da det ble klart at bandet skulle spille i Norge satt hun benket foran datamaskinen da billettene ble lagt ut. Noen få minutter og 2525 kroner senere var hun én Golden Circle-billett rikere. Golden Circle betyr at hun er en av de få som får stå rett foran scenen.

– Jeg må dra alene, for det er ingen av vennene mine som har råd til en sånn billett, sier Henanger.

Rolling Stones

The Rolling Stones spiller konsert på Telenor Arena klokken 20.30 i kveld. Konserten blir bandets første i Norge siden 2007.

Foto: NTB Scanpix / Bizuayehu Tesfaye, AP Photo

Gleder seg til bandet drar

Forrige uke avslørte NRK at bandet holdt til på Filmparken på Jar, der de øvde til kveldens konsert. Der har selvfølgelig Henanger også vært, dog uten hell.

– Jeg ble litt skuffet. Men jeg skjønte jo at jeg måtte ha litt flaks også, sier Henanger.

Klokken 12.30 på konsertdagen var Henanger på plass utenfor Telenor Arena, klar til åtte timer med venting. Da dørene åpnet sto hun som planlagt helt fremst.

Nå gleder hun seg litt til det hele er over.

– Jeg synes det er kjempestas at de er i Norge, men det er litt stress også. For jeg blir litt stressa av det. Det skal bli litt deilig når de reiser, innrømmer 21-åringen.

Konserten starter 20.30. NRK.no kommer tilbake med video og anmeldelse fra konserten.

Mari (22) må stå helt foran på The Rolling Stones-konserten på Telenor Arena.


Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP