Kulturstrøm

  • Nike utsatt for utpressing

    Advokaten Michael Avenatti har blitt siktet for å ha prøvd å presse klesgiganten Nike for over 20 millioner dollar melder CNN. Advokaten, som tidligere har representert pornostjernen Stormy Daniels, skal ha truet med å lekke informasjon som kunne skadet selskapet i et møte dem imellom. Stormy Daniels sier i en uttalelse på Twitter at hun ikke er overrasket over anklagene og hevder at hun selv avsluttet samarbeidet med Avenatti for en måned siden.

  • Må sensurere Elton John-film

    Skaperne bak biografien «Rocketman» om Elton John sitt liv blir presset av Paramount Pictures til å kutte en homofil scene fra filmen ifølge Daily Mail. I scenen får vi se Elton John og manageren John Reed, spilt av henholdsvis Taron Egerton og Richard Madden, liggende nakne sammen i en seng. Elton John har selv uttalt at han ikke ønsker at noe skal sensureres fra filmen om hans liv og skaperne prøver hardt å overholde dette.

  • Reknar med fleire vikingfunn

    Ny og betre georadar-teknologi gjer det mogleg å gjere arkeologiske oppdagingar ein aldri ville ha gjort tidlegare. Måndag fann ein spor av eit vikingskip i Vestfold. Arkeolog Knut Paasche meiner den nye teknologien kan føre til fleire vikingfunn.