NRK Meny
Normal

Madonnas strenge regler

Madonna har en liste med regler som må følges når barna er hos sin far.

Madonna og Guy Ritchie

Madonna stiller strenge krav til hva barna får gjøre når de er hos Guy Ritchie.

Foto: MAX NASH / AFP

Madonna

Madonna ser sliten ut der hun turnerer uavbrutt i USA. Nå har hun sendt de to sønnene på besøk hos faren, med et sett strenge regler han må følge for å få lov til å ha dem der.

Foto: Ryan Remiorz / AP

Guy Ritchie ble gjenforent med sine to sønner Rocco og adopterte David Banda tirsdag morgen, da de kom med fly fra USA.

Dette er første gangen Ritchie ser barna siden midten av oktober, da Madonna tok dem med seg til USA der hun siden har turnert uavbrutt – samtidig som nyheten om skilsmissen ble offentliggjort.

Ikke kunststoffer

– Pappa! ropte Rocco (7) høyt og kastet seg i armene til Ritchie, ifølge øyenvitner til møtet mellom far og sønn. Også David Banda (3) ga faren en klem, før Ritchie bar ham på hoften ut av flyplassterminalen.

Men med barna på flyet fulgte også en lang liste over hva Madonna krever at barna skal få lov til under oppholdet hos faren. De får bare bruke klærne hun har sendt med, som ikke inneholder kunststoff.

De får bare drikke kabbalavelsignet vann, må spise en makrobiotisk, vegetarisk diett, får ikke se på TV, DVD-er eller lese aviser eller blader. Skal de leke, må ikke leketøyet være usunne fysisk eller mentalt, hevder Daily Mail som sies å ha fått tilgang til listen.

Skal desinfiseres med spray

Er gutta ute blant folk, må de regelmessig vaske hendene med desinfiserende spray. De må ikke fotograferes, og det er det Ritchies ansvar å sørge for, krever Madonna, som også nekter ham å la dem treffe vennene hans eller diskutere separasjonen med barna. Og de slipper heller ikke unna mor:

Guy Ritchie er pålagt å lese Madonnas barnebøker for dem på sengekanten.

Madonnas regler:

Madonnas regler

Her er Madonnas Regler for hva barna får gjøre når de er på besøk hos sin far, Guy Ritchie.

Foto: Faksimile, The Daily Mail

Kulturstrøm

  • Norges souldronning samler trådene

    I snart 20 år har Beady Belle jazzet opp det norske konsertpublikummet med musikken sin. Nå nøster Beate Slettevold Lech sammen alle sine musikalske inspirasjonstråder på en ny plate. Her ser du henne og bandet live i NRK Spillerom