Madonnas strenge regler

Madonna har en liste med regler som må følges når barna er hos sin far.

Madonna og Guy Ritchie

Madonna stiller strenge krav til hva barna får gjøre når de er hos Guy Ritchie.

Foto: MAX NASH / AFP

Madonna

Madonna ser sliten ut der hun turnerer uavbrutt i USA. Nå har hun sendt de to sønnene på besøk hos faren, med et sett strenge regler han må følge for å få lov til å ha dem der.

Foto: Ryan Remiorz / AP

Guy Ritchie ble gjenforent med sine to sønner Rocco og adopterte David Banda tirsdag morgen, da de kom med fly fra USA.

Dette er første gangen Ritchie ser barna siden midten av oktober, da Madonna tok dem med seg til USA der hun siden har turnert uavbrutt – samtidig som nyheten om skilsmissen ble offentliggjort.

Ikke kunststoffer

– Pappa! ropte Rocco (7) høyt og kastet seg i armene til Ritchie, ifølge øyenvitner til møtet mellom far og sønn. Også David Banda (3) ga faren en klem, før Ritchie bar ham på hoften ut av flyplassterminalen.

Men med barna på flyet fulgte også en lang liste over hva Madonna krever at barna skal få lov til under oppholdet hos faren. De får bare bruke klærne hun har sendt med, som ikke inneholder kunststoff.

De får bare drikke kabbalavelsignet vann, må spise en makrobiotisk, vegetarisk diett, får ikke se på TV, DVD-er eller lese aviser eller blader. Skal de leke, må ikke leketøyet være usunne fysisk eller mentalt, hevder Daily Mail som sies å ha fått tilgang til listen.

Skal desinfiseres med spray

Er gutta ute blant folk, må de regelmessig vaske hendene med desinfiserende spray. De må ikke fotograferes, og det er det Ritchies ansvar å sørge for, krever Madonna, som også nekter ham å la dem treffe vennene hans eller diskutere separasjonen med barna. Og de slipper heller ikke unna mor:

Guy Ritchie er pålagt å lese Madonnas barnebøker for dem på sengekanten.

Madonnas regler:

Madonnas regler

Her er Madonnas Regler for hva barna får gjøre når de er på besøk hos sin far, Guy Ritchie.

Foto: Faksimile, The Daily Mail

Kulturstrøm

 • Årets beste ungdomsbok

  Nå er det klart hvem som er nominert til Uprisen, årets beste ungdomsbok. Nominasjonsjuryen består av elever ved fem ungdomsskoler fra rundt om i Norge. Blant de nominerte er «Til ungdommen» av Linn Skåber, illustrert av Lisa Aisato. Se hele lista med de nominerte her. Prisen er deles ut 23. mai under Litteraturfestivalen på Lillehammer.

  Uprisen
 • Rita Ora etterforsket

  Sangerne Rita Ora (bildet) og Ellie Goulding og modellen Alexa Chung er blant 16 kjente profiler på sosiale medier, som har måttet gå med på å forbedre måten de poster på. Ellers risikerer de bøter og opptil to års fengsel, skriver BBC. Alle de 16 influenserne må merke gaver og markedsføring bedre. Dersom de bryter avtalen de har inngått med den britiske forbruker- og konkurransemyndigheten CMA, risikerer de kraftige reaksjoner, sier CMA-sjef Andrea Coscelli til BBC.

  Rita Ora
  Foto: Thibault Camus / Ap / NTB Tema
 • «Menn i min situasjon» til Kina

  Per Pettersons roman fra 2018 skal utgis i Kina, skriver forlaget Oktober i en pressemelding. Det er forlaget Beijing Xiron Books som har kjøpt rettighetene. Dermed er «Menn i min situasjon» totalt solgt til 18 land. Det kinesiske forlaget har dessuten kjøpt rettighetene til å utgi «Ut og stjæle hester», som tidligere er utkommet i Kina på et annet forlag. Hør også podkast: NRK Bok møtte åpenhjertig Petterson på bokfestival

  Per Petterson
  Foto: Anne Cathrine Straume / NRK