NRK Meny
Normal

Madonna slår tilbake

En tydelig irritert Madonna slo tilbake mot mediedekningen av hennes afrikanske adopsjon hos Oprah.

Madonna på The Oprah Winfrey Show
Foto: The Oprah Winfrey Show

Madonna sammen med sine barn
Foto: SHAVAWN RISSMAN / AP

Hun hevdet at mediene gjør «en svært stor bjørnetjeneste» overfor alle foreldreløse afrikanske barn.Det mener hun nemlig er effekten av å gi hennes adopsjonshistorie en så intens dekning, melder NTB.

- Skam dere!

I sitt første intervju siden hun tok til seg 13 måneder gamle David Banda, ble gjort på The Oprah Winfrey Show .

Der var budskapet til folk som interesserte seg for den noe merkelige adopsjonshistorien dette:

- Skam dere for å avskrekke andre fra å gjøre det samme.

- Inngen innflytelse

Madonna feide også vekk påstander om at Brad Pitt og Angelina Jolie hadde noen som helst innflytelse på hennes beslutning om å adoptere, og sa under Oprah Winfreys talkshow - der hun gav sitt første intervju siden hun kom hjem fra Afrika - at hun ikke engang har møtt Angelina.

Hun tilføyde dessuten at hennes nye baby, David Banda, er blitt testet for en rekke sykdommer og ikke later til å være hiv-smittet, selv om hans mor og søsken alle har virussykdommen.

Har fått lovlig samtykke

Madonna sa til Oprah at hun så intervjuet som «en mulighet til å sette tingene på sin rette plass». Og at stikk i strid med historien som Yohane Banda, Davids far, har fortalt til mediene de siste dagene så har hun faktisk møtt ham i retten og fått hans lovlige samtykke til å adoptere David.

- Han var svært takknemlig for at jeg ville gi hans barn et liv, og at dersom han (David) hadde forblitt i landsbyen ville han ha måttet begrave ham på grunn av de fattige forholdene, sa Madonna i TV-innslaget.

 

Guy Richie med David Banda.
Foto: SHAVAWN RISSMAN / AP

  

Kulturstrøm

  • Baron Cohen ute i hardt vêr igjen

    Fleire amerikanarar vuderer å saksøke komikaren Sacha Baron Cohen for å ha lurt dei i den nyaste TV-serien sin «Who is America». Ein av dei er republikanaren Jason Spencer som sa opp jobben sin i Representanenes hus etter at Cohen fekk han til å banne og blotte rompa si i serien. Juridiske ekspertar som NY Times har snakka med meiner saksøkarane har lite å stille opp med, og at Cohen har sikra seg mot søksmål gjennom kontraktene dei medverkande har skrive under på.

  • Rihanna-dokumentar kjem i haust

    Allereie i 2015 kom nyheita om at Peter Bergs dokumentar om Rihanna var på veg. No seier regissøren at filmen er like rundt hjørnet, og at han mest truleg kjem ut innan to månadar, melder Rolling Stone. Berg har tidlegare sagt at filmen kjem til å bli eit usminka portrett av Rihannas liv på same måte som dokumentaren «Don't look back» var om Bob Dylan i 1967.

    TELEVISION-MTV/VMA
    Foto: Danny Moloshok / Reuters