Madonna hyllet MJ i London

- La oss ære en av de største artister verden har sett, ropte Madonna ut til publikum under premieren på verdensturneen i London i går. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE VIDEO

Video nsps_upload_2009_7_5_12_20_54_246.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

- Lenge leve kongen, fortsatte popdronningen Madonna, før hun startet sitt eget på show på O2 arenaen i London.

- Hans musikk vil leve videre

Her skulle Michael Jackson selv hatt sitt comeback om bare få dager. Popkongen døde 25. juni, og Madonna uttrykte stor sorg over dødsfallet.

- Jeg har alltid beundret Michael Jackson. Verden har mistet en de største, men hans musikk vil leve videre for alltid, skrev Madonna på sine nettsider.

LES: 1,6 mill. vil overvære Michael Jacksons minnestund

Kommer til Oslo

Konsertene i London i går og i dag er starten på Madonnas verdensturnè. "Sticky and sweet tour".

Den 28. og 30. juli synger Madonna på Valle Hovin i Oslo. Det er første gang Madonna kommer til Norge.

I sin forrige verdensturnè droppet hun Norge til fordel for Danmark. Men denne gangen holder hun til og med to konserter på utendørsscenen i Oslo.

LES OGSÅ: Her danser Steinjo og Espen Eckbo i solnedgangen utenfor Neverland

Kulturstrøm

  • Bafta Games Awards med egen vri

    Den årlige britiske hyllesten av spillindustrien, Bafta Games Awards, blir delt ut digitalt. Sendingen er en av de første store prisutdelingene som påvirkes av koronaviruset. Arrangørene gjør nå et forsøk på å fornye prisutdelingen, melder BBC. Håpet er at publikum skal henge seg på via sosiale medier når prisutdelingen går av stabelen torsdag kveld (NTB).

  • Jazzlegende død etter Covid-19

    Ellis Marsalis (85) døde onsdag som følge av Covid-19, ifølge AFP. Jazzpianisten underviste også andre musikere og var patriarken i Marsalis-familien. Broren Wynton, ni ganger Grammy-vinnende musiker, la ut et bilde av seg og faren i sosiale medier med ordene «Ellis Marsalis, 1934–2020. Han gikk bort som han levde, han omfavnet virkeligheten» (NTB).

    Ellis Marsalis i New Orleans i 2019
    Foto: Sophia Germer / AP