Lysende tre i Oslo

Et tre som er 14 meter høyt, 12 meter bredt og med 125.0000 lamper i fargerikt lysspill, ble overrakt Oslo søndag. Stein Erik Hagen står for kostnader for kunstinstallasjonen, som har fått navnet Oslo-treet. Treet skal lyse opp den nye Trettenparken. Oslo-treet er et bestillingsverk fra amerikanske Symmertry Labs. Ifølge VG er prislappen 25 millioner kroner. (NTB).

Oslotreet
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Kulturstrøm

 • Kan havne på kulturarvliste

  Dans og musikk fra Setesdal kan havne på Unescos kulturarvliste. I neste uke vil fagkomiteen til Unesco anbefale at Setesdalskulturen får en plass på denne prestisjelista.

 • Kan se om noen er forelsket

  Det er nemlig ikke mulig å skjule, forteller Kari Bremnes til Kulturstripa om hvordan låten «Så fullt av ja» som kom ut i høst, ble til. – Jeg spilte den først for en venninne. Plutselig brast hun i gråt, forteller tekstforfatteren og musikeren.

  Kari Bremnes
 • Karpes egen konsertfilm

  Karpe overrasker og sjokkerer med ærlige tekster og drøye musikkvideoer, og i Spektrum leverer de en konsert det er umulig å ikke få gåsehud av. Konserten er nå tilgjengelig i NRK TV.

  Karpe overrasker og sjokkerer med ærlige tekster og drøye musikkvideoer, og i Spektrum leverer de en konsert det er umulig å ikke få gåsehud av.