Hopp til innhold

Lopez og Tyler til «American Idol»

Jennifer Lopez og Steven Tyler tar over som dommere i «American Idol».

Teven Tyler og Jennifer Lopez

Teven Tyler og Jennifer Lopez blir nye dommere i «American Idol».

Foto: MARIO ANZUONI / Reuters

Så ble det altså, etter lengre tids spekulasjoner Jennifer Lopez (41) og Steven Tyler (62) som skal inn som nye dommere i «American Idol».

Spekualsjoner

Etter at Ellen DeGeneres og Simon Cowell sa nei til å fortsette i dommerpanelet er det blitt spekulert i hvem som skulle overta. Det her vært spekulert både i Shania Twain, Jessica Simpson, Harry Connick Jr., Elton John, Chris Isaak og Justin Timberlake.

Selv hiphop-legenden P Diddy meldte seg selv på for å ta over etter Cowell.

Men nå er det blitt bekreftet at det er Jennifer Lopez og Steven Tyler som vekselvis skal skjelle ut og hylle ukjente talenter fra dommerpanelet.

Ikke begeistret

Steven Tyler blir dommer i American Idol

At Steven Tyler blir dommer i «American Idol» er ikke alle bandkameratene i Aerosmith like begeistret for.

Foto: Dan Steinberg / Ap

Bandkameratene til Tyler i Aerosmith er ikke alle like begeistret over at vokalisten blir borte fra bandet flere måneder av gangen.

Tyler er tilbakeholden med kommentarer ryktene om at hans dommerverv har ført til et brudd med de andre i Aerosmith.

– Først var de sjalu fordi de fikk høre det gjennom pressen og ikke gjennom meg. Og jeg sa: «For fire måneder siden så dere etter en annen vokalist». Ting går opp og ned. Jeg har turnert med disse gutta i 40 år ... Det er en skikkelig rundtur med de karene og de vil si det samme om meg, sa han.

Liker utnevningen

Men Melinda Doolittle, som kom på 3. plass i sjette sesong av konkurransen liker utnevningen.

- Aerosmith er tilfeldigvis mitt favorittband, så jeg er en stor fan av Steven Tyler. Jeg er ikke helt sikker på hvordan han vil være som dommer, men jeg elsker ham på scenen så jeg vil være interessert i se hvordan dette går, sier hun i følge MTV.

I Norge har det til nå vært TV 2 Zebra som har sendt «American Idol».

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.