Lopez og Tyler til «American Idol»

Jennifer Lopez og Steven Tyler tar over som dommere i «American Idol».

Teven Tyler og Jennifer Lopez

Teven Tyler og Jennifer Lopez blir nye dommere i «American Idol».

Foto: MARIO ANZUONI / Reuters

Så ble det altså, etter lengre tids spekulasjoner Jennifer Lopez (41) og Steven Tyler (62) som skal inn som nye dommere i «American Idol».

Spekualsjoner

Etter at Ellen DeGeneres og Simon Cowell sa nei til å fortsette i dommerpanelet er det blitt spekulert i hvem som skulle overta. Det her vært spekulert både i Shania Twain, Jessica Simpson, Harry Connick Jr., Elton John, Chris Isaak og Justin Timberlake.

Selv hiphop-legenden P Diddy meldte seg selv på for å ta over etter Cowell.

Men nå er det blitt bekreftet at det er Jennifer Lopez og Steven Tyler som vekselvis skal skjelle ut og hylle ukjente talenter fra dommerpanelet.

Ikke begeistret

Steven Tyler blir dommer i American Idol

At Steven Tyler blir dommer i «American Idol» er ikke alle bandkameratene i Aerosmith like begeistret for.

Foto: Dan Steinberg / Ap

Bandkameratene til Tyler i Aerosmith er ikke alle like begeistret over at vokalisten blir borte fra bandet flere måneder av gangen.

Tyler er tilbakeholden med kommentarer ryktene om at hans dommerverv har ført til et brudd med de andre i Aerosmith.

– Først var de sjalu fordi de fikk høre det gjennom pressen og ikke gjennom meg. Og jeg sa: «For fire måneder siden så dere etter en annen vokalist». Ting går opp og ned. Jeg har turnert med disse gutta i 40 år ... Det er en skikkelig rundtur med de karene og de vil si det samme om meg, sa han.

Liker utnevningen

Men Melinda Doolittle, som kom på 3. plass i sjette sesong av konkurransen liker utnevningen.

- Aerosmith er tilfeldigvis mitt favorittband, så jeg er en stor fan av Steven Tyler. Jeg er ikke helt sikker på hvordan han vil være som dommer, men jeg elsker ham på scenen så jeg vil være interessert i se hvordan dette går, sier hun i følge MTV.

I Norge har det til nå vært TV 2 Zebra som har sendt «American Idol».

Kulturstrøm

 • «Notre-Dame» mest populære søk

  «Notre-Dame», «Vy» og «Hva er en sjaman» er blant dei mest populære norske Google-søka i år. Det viser statistikk frå Google. Oversikta baserer seg på kva søkeord som har auka mest frå 2018.

 • Cosby fekk avslått ankesak

  Bill Cosby nådde ikkje fram i forsøket på å få gjort om dommen han sonar for seksuelle overgrep. Ankedomstolen i Pennsylvania avviste tysdag alle dei åtte ankepunkta hans. Ein talsmann for Cosby seier dei vurderer å anke til USAs høgsterett.

 • Blogger Annijor bytter forlag

  Blogger og forfatter Anniken Jørgensen, kjent som Annijor, gir ut sin neste bok på Gyldendal Forlag. Jørgensens bokdebut «En natt til» kom ut i 2018 på forlaget Panta i et totalt opplag på over 40 000. En person som var navngitt i boka begjærte først at forlaget skulle trekke boka tilbake, men partene kom til enighet før rettssak. Den nye boka blir en dannelsesroman om en 23-åring som sliter med angst, ifølge forlaget.

  Anniken Jørgensen
  Foto: Kaja Marie Andreassen / NRK