Hopp til innhold

Lizzo kommer til Norge for første gang

Superstjernen Lizzo (34) spiller storkonsert i Oslo Spektrum den 17. februar. Det melder konsertarrangør Live Nation i en pressemelding.

Besøket er en del av turneen «The Special Tour», etter albumet som nådde andreplass på Billboardlisten og ble det hittil høyeste plasserte albumet av en kvinnelig artist i 2022.

Lizzo har de siste årene håvet inn musikkpriser og lovord for sine låter. Hun har nærmere 13 millioner følgere på Instagram og er, i tillegg til musikken, kjent for å fronte kroppspositivisme.

Blant hennes mest kjente låter er «About Damn Time», som har toppet i hjemlandet USA og gått som en farsott på TikTok. Det nyeste albumet, «Special», ble sluppet tidligere i sommer.

Lizzo
Foto: Bryan Bedder / AFP

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)