Lei av turnélivet

Erlend Sellevold fra Ralph Myerz and the Jack Herren Band går fra band til reklame.

Erlend Slettevold i Ralph Myerz the Jack Herren Band

Erlend Slettevold i Ralph Myerz the Jack Herren Band er lei turnélivet og sier nå, etter å ha sluppet soloalbum i forrige uke, at han satser på reklamebransjen.

Foto: Handout/NTB

Erlend Sellevold, låtskriver og komponist i Ralph Myerz and the Jack Herren Band, er lei turnélivet. Nå skal han skrive reklamesanger i stedet.

Både for band og tv

Sellevold har skrevet sanger som har solgt i mer enn 250.000 eksemplarer for Ralph Myerz and the Jack Herren Band, og også skrevet sanger for TV-serier som «CSI».

Nå skal han skrive for det bergensbaserte produksjonsselskapet BUG.

– Jeg har lenge hatt planer om å kutte ned på turnélivet og jobbe mer i studio. Etter 12 år med turneer er det på tide å roe ned, sier Sellevold.

Musikk til reklameformål

I BUG skal han produsere musikk til reklameformål, og også jobbe for de andre enhetene i Pixelpark-nettverket. Dermed blir det alt fra lyddesign til spillmusikk.

– Jeg er veldig interessert i å jobbe med lyd og lyddesign og BUG er en bedrift med spennende prosjekter. Jeg tror at jeg kan tilføre andre typer ideer og en annen type musikk, og jeg kan lære meg ting jeg ikke har hatt anledning til før, sier han.

Men musikerkarrieren legges ikke helt på hylla. Han lanserte nylig sin soloplate «Ralphorama! – Appetite 4 Selfdestruction». Nærmere jul skal han i studio for å spille inn et nytt album med Ralph Myers and the Jack Herren Band.

Kulturstrøm

  • Facebook fjernet hat-innlegg

    Facebook har grepet inn mot nær 200 kontoer knyttet til hvite nasjonalister som skal ha planlagt å møte opp på demonstrasjoner, i noen tilfeller med våpen. Kontoene var knyttet til Proud Boys og American Guard, to hatgrupper som alt er stengt ute.

  • Hollywood gjenåpner 12. juni

    Film- og TV-produksjon kan gjenopptas i Hollywood og California fra 12. juni dersom lokale helsemyndigheter godtar det. Det sier Californias guvernør Gavin Newsom ifølge Reuters.

  • Trump-videoer fjernet fra SoMe

    Twitter, Facebook og Instagram har deaktivert videoer som president Donald Trump har lagt ut som hyllest til George Floyd. Årsaken er at videoene bryter opphavsrettsregler, melder Reuters.