NRK Meny
Normal

Vaular med Fjorden, Baby! på brystet

Rapperen Lars Vaular har tidligere utrykket sterk misnøye med at Bergens-bandet Fjorden, Baby! ikke ble nominert til Spellemann. Under gårsdagens show stilte han på scenen iført en t-skjorte med bandets logo på brystet.

Lars Vaular

Lars Vaular hadde tatt på seg en t-skjorte med Fjorden, Baby!-logo på brystet da han skulle dele ut pris under gårsdagens Spellemannshow i Stavanger.

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Lars Vaular reagerte da Spellemannsnominasjonene ble offentliggjort i desember i fjor, og Fjorden Baby! ikke var nominert i rockekategorien med albumet «Fjordkloden».

– Det er en skandale at de ikke er nominert. Det er tidenes plate, sa Vaular i desember.

LES OGSÅ: Spellemann 2013: Her er vinnerne

Under gårsdagens Spellemannshow markerte Vaular på sitt vis ved å ha på en T-skjorte med påskriften Fjorden, baby! på brystet.

NRK har flere ganger fosøkt å komme i kontakt med Vaular for å få vite om T-skjorten var ment som en hyllest til kollegaene, eller en protest til juryen, men har foreløpig ikke lykkes.

Vaular er for tiden uten manager, etter at samarbeidet mellom rapperen og manager Gunnar Greve nylig ble avsluttet.


Se bilder og video fra den røde løperen her:

Fra den røde løperen Spellemann


LES OGSÅ: Musikkekspert: – En vits hvis ikke «Årets hit» går til «The Fox»

LES OGSÅ: – Heiar på dei lokale artistane

Selv var Lars Vaular nominert med sitt kritikerroste konseptalbum «1001 Hjem» som ble sluppet i september. Vaular var nominert i både tekstforfatter-klassen og i klassen urban.

Årets tekstforfatter gikk til Frida Ånnevik – Ville Ord, og i klassen urban var det rapper og hiphop-aktivist Don Martin som stakk av med prisen.

Martin solodebuterte etter to tiår i hiphop-sfæren med albumet «En gang romsåsgutt, alltid romsåsgutt».

LES OGSÅ: Ole Paus tok den gjeveste prisen

LES OGSÅ: Ylvis-brødrene tok prisen for årets hit

Se Spellemannshowet her:

Det er duket for festkveld fra Stavanger Konserthus når vi skal feire den beste musikken fra året som gikk. På scenen står bl.a. Morten Harket, Envy, Kvelertak, CLMD, Highasakite og Ask Embla. Anne Lindmo leder oss gjennom kvelden når musikkbransjens gjeveste priser skal deles ut.

LES OGSÅ: – Jeg er stolt, men også litt flau

Kulturstrøm