NRK Meny
Normal

Laila vant Farmen

Laila Lochert (40) fra Sortland vant kveldens finale av Farmen på TV 2.

Laila Lockert

VINNER: Laila Lockert stod seirende igjen og vant hytte og bil i TV 2-programmet Farmen.

Foto: Alex Iversen/TV 2

Lochert utklasset motstanderen Sophie Therese Lindberg i den avsluttende kunnskapskonkurransen på Kornsjø gård i Halden.

– Jeg er i sjokk. Jeg forstår ikke hva som har skjedd. Jeg er overveldet, rørt, glad – ja, alt på en gang. Jeg fatter ikke hva som har skjedd, sier årets Farmen-vinner til TV 2.

– Jeg har vært en «lonely rider». Jeg har stått for mine valg, helt alene og ikke gått inn i noen allianser. Veien har vært kronglete, og av og til tøff, men jeg er veldig stolt over at jeg har gått den alene, sier hun.

Kulturstrøm

 • Undervannskonsert på Festspillene

  Danske Aquasonic har åpningsforestillingen under Festspillene i Harstad lørdag kveld. De spiller under vann i fem store akvarium med spesiallagde instrumenter. – Det er krevende, og vi må holde pusten lenge, sier Laila Skovmand, i Aquasonic.

  Aquasonic Festspillene
  Foto: Nils Mehren / NRK
 • Rihanna og Mars rundet milliarden

  Rihanna og Bruno Mars har sist uke begge nådd den «magiske» milliardgrensen på YouTube, med sine respektive videoer til låtene «Work» og "24k Magic», skriver Billboard. Dermed er Rihanna en av de tre kvinnelige artistene med flest milliardvideoer: Hun, Katy Perry og Nicki Minaj har hver fire stykker. Bruno Mars er med " 24k Magic » på sin femte, etter tilsvarende suksess for «Uptown Funk», der han gjestet hos Mark Ronson, samt «That's What I Like», «The Lazy Song» og «Just the Way You Are» (NTB)

  Bruno Mars
  Foto: Lucas Jackson / Reuters