Hopp til innhold

Lager film om Queen

Det bekrefter bandet selv på sin egen hjemmeside. Den nye filmen skal få tittelen «Bohemian Rapsody».

DOUNIAMAG-FRANCE-CONCERT-QUEEN-MERCURY

QUEEN: Filmen skal hete «Bohemian Rapsody», og skuespiller Rami Malek skal spille Freddie Mercury.

Foto: Jean-claude Coutausse / AFP

På Queens offisielle hjemmeside bekrefter rockebandet at det skal produseres en film om bandmedlemmene Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor og John Deacon.

Videre skriver de at det er den prisvinnende regissøren Bryan Singer, som skal regissere filmen, og bringe Queen og sangeren Freddie til livet.

– Brian Singer er den perfekte regissøren til å gjenskape de fantastiske Queen-årene som førte oss til uforglemmelige øyeblikk som blant annet Live Aid, skriver de.

På hjemmesiden røper bandet at det er «Mr. Robot»-skuespiller Rami Malek som skal spille hovedrollekarakteren, Freddie Murcury i filmen.

Rami Malek

HOVEDROLLE: Rami Malek skal spille rockestjernen Freddie Mercury i filmen.

Foto: Brent N. Clarke / AP

– Rami Malek har en fantastisk utstråling og han er virkelig dedikert til prosjektet. Han lever allerede som Freddie, skriver de.

Den første innspillingen vil finne sted i London allerede i september.

I 2010 ble skuespiller Sacha Baron Cohen tildelt rollen som Freddie Mercury. Men han trakk seg fra prosjektet tre år senere, med en begrunnelse om at det var «kreative uenigheter» mellom han og bandmedlemmene.

Kulturstrøm

  • Motedesigneren Paco Rabanne er død

    Den spanske motedesigneren Paco Rabanne, kjent for sine eksentriske klesdesign er død 88 år gammel. Det bekrefter selskapet hans til nyhetsbyrået AFP. Han grunnla også et av verdens mest kjente parfymemerker.

  • ChatGPT blir betalingstjeneste

    Den populære roboten ChatGPT skal bli betalingstjeneste, opplyser OpenAI, selskapet som står bak.

    Tekstroboten har på kort tid blitt svært populær. Både selskap og privatpersoner har brukt den til ting som å skrive noveller, sammenfatte rapporter og til å skrive filmmanus. Roboten forstår en lang rekke språk, blant dem norsk.

    Men med den økte populariteten har det blitt vanskeligere å få brukt roboten, og OpenAI lanserer nå plusstjeneste for folk som vil ha rask tilgang også når mange bruker den samtidig. (NTB)