Hopp til innhold

Lager film om Queen

Det bekrefter bandet selv på sin egen hjemmeside. Den nye filmen skal få tittelen «Bohemian Rapsody».

DOUNIAMAG-FRANCE-CONCERT-QUEEN-MERCURY

QUEEN: Filmen skal hete «Bohemian Rapsody», og skuespiller Rami Malek skal spille Freddie Mercury.

Foto: Jean-claude Coutausse / AFP

På Queens offisielle hjemmeside bekrefter rockebandet at det skal produseres en film om bandmedlemmene Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor og John Deacon.

Videre skriver de at det er den prisvinnende regissøren Bryan Singer, som skal regissere filmen, og bringe Queen og sangeren Freddie til livet.

– Brian Singer er den perfekte regissøren til å gjenskape de fantastiske Queen-årene som førte oss til uforglemmelige øyeblikk som blant annet Live Aid, skriver de.

På hjemmesiden røper bandet at det er «Mr. Robot»-skuespiller Rami Malek som skal spille hovedrollekarakteren, Freddie Murcury i filmen.

Rami Malek

HOVEDROLLE: Rami Malek skal spille rockestjernen Freddie Mercury i filmen.

Foto: Brent N. Clarke / AP

– Rami Malek har en fantastisk utstråling og han er virkelig dedikert til prosjektet. Han lever allerede som Freddie, skriver de.

Den første innspillingen vil finne sted i London allerede i september.

I 2010 ble skuespiller Sacha Baron Cohen tildelt rollen som Freddie Mercury. Men han trakk seg fra prosjektet tre år senere, med en begrunnelse om at det var «kreative uenigheter» mellom han og bandmedlemmene.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)