NRK Meny
Normal

Lager «Tone & Aksel spessial»

Thomas Seltzer og Trygdekontoret lar ikke ukens store mediebegivenhet gå upåaktet hen, nå lager de «spessial» av bruddet mellom «superparet».

Thomas Seltzer

Programleder Thomas Seltzer i Trygdekontoret har ryddet plass for breaking news i neste ukes sending.

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Da VG denne uken kunne avsløre at forlovelsen mellom Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie var brutt, førte det til et rabalder Medie-Norge sjelden har sett maken til.

Synsere, forståsegpåere, samlivsterapeuter, medieeksperter, useriøse bloggere og kritiske mediekommentatorer ville alle ha et ord med i laget.

Så også Trygdekontoret. De forteller på sin Facebook-side at de er i gang med å lage en «Tone & Aksel spessial», men utover det er redaksjonen for en gangs skyld særdeles fåmælt.

– Ingen kommentar

Programleder Thomas Seltzer ønsker ikke å kommentere saken, men prosjektleder Aage Wolff sier følgende til NRK. no:

– Redaksjonen har gått i dekning etter det massive trykket etter at meldingen ble publisert på Facebook, men viser til at meldingen er lagt ut i fullt alvor. Hverken programleder Thomas Seltzer eller øvrige redaksjonsmedlemmer ønsker å kommentere øvrige ondsinnede rykter.

Redaksjonen opplyser også om at de har kontaktet advokat Jon Wessel Aas for få stoppet rykteflommen og andre negative innlegg på sosiale medier.

Trygdekontorets «Tone & Aksel spessial» ser du på NRK3 onsdag neste uke klokken 22.25.