Dette trenger du:
6 kyllingfileter
1 glass mangochutney
1 dl matfløte
1/2 dl ferskpresset appelsinjuice
50 g smør
2 ts karri
salt og pepper
Ananassalsa:
1 ananas
1 liten rødløk
1 rød paprika
3 ss sitronsaft
2 ss olivenolje
1 ss lysebrunt sukker
salt
ev. hakket frisk koriander
Og slik gjør du:
Skjær ananas og paprika i små terninger og finhakk løken. Bland alle ingrediensene og smak til med salt. La salsaen stå i kjøleskapet til servering. Legg kyllingfiletene i en ildfast form el.l. Bland alle de øvrige ingrediensene i en hurtigmikser. Smak sausen til med salt og pepper og hell den over kyllingen. Stek det hele i ovnen ved 200 grader i ca 40 minutter. Server med kokt ris, ananas salsa og gjerne en grønn salat.
Tips:
Mangochutney og karri finnes i både milde og hotte utgaver, velg det som passer deg best.
Naanbrød smaker også godt til denne retten.
Se Koke-Lise lage denne retten: