NRK Meny
Normal

Kylie Minogue avlyser turné

Fikk beskjed av legen om å ta det med ro. Isteden drømmer hun om å bli ryggsekkturist.

Kylie Minogue

Kylie Minogue drømmer om å dra på ferie som «backpacker».

Foto: NATHAN STRANGE / AP

Kylie Minogue tumlet med planer om en verdensturné sommeren 2008, men legene anbefaler at hun lar være.

- Hjerteskjærende

- Turneen vil ikke bli noe av, det er altfor tidlig. Jeg kan ikke gjøre dette til neste år. Det er hjerteskjærende, fordi det er derfor jeg er i denne bransjen. Ikke å kunne gjennomføre planene mine, er en real nedtur, sier Minogue til Daily Mail.

Hun hadde allerede begynt planleggingen, og avtalt å møtes i studio i februar med sin stylist, kreative leder og rådgiver William Baker for å diskutere datoer, kostymedesign og låtvalg med ham. Men nå tar ikke Kylie sjansen på å presse helsen sin, etter at hun foreløpig vant over brystkreften hun fikk påvist i 2005.

- Tar helsen alvorlig

- Alle kvinner må se nye prioriteringer i ansiktet, og nær toppen er helse. Jeg tar helsen min svært alvorlig, uten å være helt besatt av den. Alt handler om å finne ditt eget tempo, sier hun til avisen.

Opprinnelig var hun så ivrig etter å turnere at hun hadde tenkt å ignorere legenes råd. De er fremdeles bekymret for at hun presser seg selv for hardt. Men nå har hun endret prioriteringene sine og setter helsen først.

Reisedrømmer

Da får hun kanskje tid til å oppfylle reisedrømmene sine. Kylie forteller nemlig til bladet Q at hun godt kunne tenke seg å bli ryggsekkturist rundt i verden.

- Jeg elsker å reise, jeg ville elsket å ta ryggsekken på og legge i vei. Jeg tenker faktisk alvorlig på å gjøre det sammen med venner. Jeg er en ekte australier, jeg trenger å leve litt vilt (©NTB)!

Flere kulturnyheter