NRK Meny

Kygo skal spille i Spektrum

Til tross for at han ennå ikke har gitt ut noe egenprodusert musikk, skal bergensartisten Kygo nå spille i Oslo Spektrum.

Konserten med elektronikaartisten finner sted 17. desember.

Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll blir den 20. norske artisten gjennom tidene som skal prøve å fylle hovedstadens storstue.

22-åringen sier til VG at han selv aldri har vært i Spektrum, og gleder seg til å spille der.

Kygo
Foto: Halvor Haugen / NRK

Kulturstrøm

 • Obama til Netflix

  Barack og Michelle Obama har signert en flerårig produksjonsavtale med Netflix, skriver New York Times. – Noe av det fineste i presidentperioden var det å møte folk og kunne bringe deres historier til et større publikum. Vi er derfor svært glade for denne avtalen, sier paret i en uttalelse. De sier de vil løfte frem talenter og inspirerende unge stemmer for å spre empti og forståelse. Det tidligere presidentparet har startet produksjonssleskapet Higher Ground Productions sammen.

  Michelle og Barack Obama
 • Selger historiske kjærlighetsbrev

  I 1896 skrev Marcel Proust kjærlighetsbrev til den kjente komponisten Reynaldo Hahn. De var to av datidens store kulturstjerner, og kjærligheten mellom dem var holdt hemmelig. denne uken selger en slektning av den verdenskjente forfatteren flere enn 70 av Prousts private dokumenter. De består blant annet av utkast til romaner, bøker og kjærlighetsbrev som kan kaste nytt lys over Proust og historien, skriver The Guardian. Lære mer om mannen bak verdens lengste roman her: Ni ting du ikke visste om Proust

  Marcel Proust, et bilde tatt ca 1896
  Foto: - / Afp/Scanpix