Hopp til innhold

Kultklassiker spilles inn på nytt

Den populære musikalfilmen The Rocky Horror Picture Show lages på nytt av den amerikanske tv-kanalen Fox

DIE ROCKY HORROR PICTURE SHOW

NY VERSJON: Snart får du se Riff Raff, Dr. Frank-N-Furter og Magenta i ny versjon. Her fra den originale filmen fra 1975 med Richard O'Brien, Tim Curry og Patricia Quinn.

Foto: KPA / Heritage

I år er det 40 år siden kultmusikalen The Rocky Horror Picture Show ble filmatisert. I den forbindelse skal den filmes i ny versjon av TV-kanalen Fox, melder The Hollywood Reporter.

Lite er kjent om den nye versjonen av kultklassikeren, men det er klart at nyinnspillingen skal regisseres og koreograferes av Kenneth Ortega. Han har tidligere regissert blant annet High School Musical og Gilmore Girls.

Fox står blant annet bak den musikal-inspirerte tv-serien Glee, som i sin andre sesong to hadde nettopp The Rocky Horror Picture Show som tema i en episode. TV-kanalen har så langt ikke gått ut offentlig med sendetidspunkt.

Gail Berman og Lou Adler, produsentene av den originale filmen jobber også som produsenter på den nye versjonen. Skuespillerne i den originale filmen inkluderer Tim Curry, Susan Sarandon og musikeren Meat Loaf.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)