Kristian Kristensen på P3 live

Se ham framføre sin egen låt «Du ga mæ viljestyrke», og covre Billie Eilishs låt «when the party’s over», hos Christine på NRK P3.

Kulturstrøm

  • Metallica åpner kjempearena

    Når Chase Center i San Francisco åpner 6. september er det rockebandet Metallica som står på scenen. De markerer i år 20-årsjubileum for sitt samarbeid med San Francisco symfoniorkester, som resulterte i plata S&M, og benytter nå denne anledningen til igjen å opptre sammen med orkesteret.

  • Gir bøter for dårlig brøyting

    Statens vegvesen har gitt entreprenører i Melhus bøter for 165.000 kroner for dårlig brøyting og strøing.Til sammen er det skrevet ut sju slike bøter i regionen, skriver Trønderbladet. – Det er ikke noe særlig å skrive ut slike bøter, og skulle ønske vi slapp det, sier byggeleder Per Olav Krogstad i Statens vegvesen til avisa.

  • Galleri sier nei til donasjon

    National Portrait Gallery i London blir det første kunstgalleriet til å avslå en donasjon på 1 million pund fra den amerikanske Sackler-familien, melder The Guardian. Årsaken er at familiens farmasøytiske selskap Purdue Pharma LP lager den smertestillende medisinen OxyContin, som er svært avhengighetsskapende. USA står overfor en nasjonal narkotikaepidemi, der opioider i smertestillende midler spiller en stor rolle, som Aftenposten har skrevet om.