NRK Meny
Normal

Koppholder eller knapper?

Hva legger damer vekt på i en bil? Og hva er det mannfolk ser etter?

 

Interiøret i Nissans "Qashqai"
Foto: MEHDI FEDOUACH / AFP

Det varierer hva man ser etter i en bil. Men det er likevel noen ting Nitimens bilekspert, Helèn Thorgersen , vil trekke fram.

- Damer liker ikke å sette seg ned i en bil. De liker å sette seg INN i bilen. Derfor liker de gjerne litt høye, praktiske biler. Sitter de også i en bil med riktig farge, rikelig med koppholdere og et godt stereoanlegg, da er mange damer godt fornøyd, mener Thorgersen.

- Doble eksosrør, mye utstyr, krom og svart lakk, er kanskje mer for gutta . Og for Helén Thorgersen.

Hør sakene her:  Helen Thorgersen om jenter og bil.  

Helen Thorgersen: Hva vil mannfolk ha i bil?  

 

Kulturstrøm

  • Vant pris under Oslo Runway

    Designerduoen Harald Lunde Helgesen og Ida Falck Øien bak klesmerket Haik vant designprisen under avslutningen av Oslo Runway, skriver VG. Årets nominerte var Bror August, HAiKw/, Merilin Kolk, O-F-C og Søster Studio.

  • Den første filmplakaten

    Verdens første filmplakat skal selges på auksjon. Plakaten er for den første visningen av Lumière-brødrenes filmer i Paris in 1895, og markere dermed starten på den moderne filmepoken, skriver The Guardian. Plakaten er designet av Henri Brispot, og viser publikum på vei til å se bevegelige bilder på skjerm for aller første gang. Plakaten forventes solgt for over en halv million kroner.