Koppholder eller knapper?

Hva legger damer vekt på i en bil? Og hva er det mannfolk ser etter?

 

Interiøret i Nissans "Qashqai"
Foto: MEHDI FEDOUACH / AFP

Det varierer hva man ser etter i en bil. Men det er likevel noen ting Nitimens bilekspert, Helèn Thorgersen , vil trekke fram.

- Damer liker ikke å sette seg ned i en bil. De liker å sette seg INN i bilen. Derfor liker de gjerne litt høye, praktiske biler. Sitter de også i en bil med riktig farge, rikelig med koppholdere og et godt stereoanlegg, da er mange damer godt fornøyd, mener Thorgersen.

- Doble eksosrør, mye utstyr, krom og svart lakk, er kanskje mer for gutta . Og for Helén Thorgersen.

Hør sakene her:  Helen Thorgersen om jenter og bil.  

Helen Thorgersen: Hva vil mannfolk ha i bil?  

 

Kulturstrøm

 • Spiller mot Patrick Dempsey

  Kristine Frøseth spiller mot «Grey's Anatomy»-stjernen Patrick Dempsey i TV-serien «The truth about the Harry Quebert Affair». Serien har premiere 1. november på C More og TV 2 Sumo. Dempsey spiller tittelrollen som den berømte forfatteren Harry Quebert, mens Kristine Frøseth har rollen som Nola Kellergan. (NTB)

  Cannes International Series Festival 2018 - Photocall
  Foto: Eric Gaillard / Reuters
 • Drake slår Beatles-rekord

  Hiphop-stjernen har hatt flere hiter på topp 10 på den amerikanske Billboard-listen i et og samme år enn den britiske popgruppen kan skilte med. Samarbeidet med artisten Bad Bunnys låt «MIA» regnes nemlig som Drakes tolvte topp 10-låt i 2018. Beatles hadde totalt elleve låter inne på toppen i løpet av året 1964. Verdt å merke seg er det likevel at Beatles skrev alle hitene sine selv, mens flere av Drakes listetopper er samarbeid og gjestespill, melder The Wrap. (NTB)

  Drake
  Foto: Jonathan Short / Ap Drake / NTB Tema
 • – Ikkje alltid ein dans på roser

  I boka «Søsken til evig tid» skriv forfatter Ivar Longvastøl om draumane som måtte bli lagt til side for søskenparet som måtte drive familiegarden vidare. Det er mellom anna minner om ei tid då andre ungdomar gjekk flørtande i vegkanten på veg til dans, og der Oddny og Magnar Kleiva heller måtte være att på garden for å gjøre si plikt.

Flere kulturnyheter