Kontorkonsert med Randi Tytingvåg

Aibel AS i Stavanger var arenaen da Randi Tytingvåg dro i gang en ny sesong med kontorkonserter. Se hele konserten her!

Det ble kortreist musikk og tilløp til allsang da Stavangers egen jazzpoprockyndling Randi Tytingvåg dro i gang høstens Kontorkonsertsesong.

Det var tilløp til allsang da Stavangers egen jazzpoprockyndling Randi Tytingvåg holdt kontorkonsert i hjembyen sist tirsdag.

Sangeren og låtskriveren Randi Tytyingvåg spilte på en arbeidsplass i sin egen hjemby Stavanger, nærmere bestemt Aibel AS, der ingeniører fra hele verden kunne gleder seg over ny, norsk musikk.

Kontorkonserten blir arrangert av NRK i samarbeid med MIC (Norsk Musikkinformasjon).

«Føler meg veldig jordet»

Randi Tytingvåg henter inspirasjon fra både jazz, viser, folkemusikk og cabaret i sine komposisjoner. Hun ble ferdig med jazzstudiene i London i 2001, og debuterte samme året under MaiJazz .

I vår var hun aktuell med sin fjerde plate, «Grounding», som fikk varm mottakelse fra publikum og presse.

I forbindelse med lanseringen forklarte artisten i et intervju til Stavanger Aftenblad at Grounding «handler om kroppslig og mental tilstedeværelse», «om å være jordet».

– Jeg føler meg veldig jordet nå. Både musikalsk og privat, sa hun til avisen.

Kulturstrøm

 • Northug skal lage TV-underholdning

  Petter Northug har inngått en avtale med TV2 når han legger opp som skiløper. Han kommer til å jobbe med programinnhold. – Ja, sa programredaktør Jarle Nakken i TV2 da Kampanje spurte om Northug kommer til å jobbe med ren underholdning. Nakken mener at skiløperen har vist egenskaper som helt klart er interessante for TV-kanalen. Northug har allerede entret den kulturelle arenaen med boka «Min historie», som topper bestselgerlista for sakprosa denne uka.

  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Frank Ocean åpner Insta for fans

  Rapper, låtskriver og produsent Frank Ocean åpnet Instagramkontoen sin for fansen i dag med et enkelt baris-bilde. Kontoen ble oppretta i mai i fjor og har vært privat inntil nå, skriver Pitchfork. Fra i dag kan fans også se alle de drøyt 300 bildene av intern humor, venner, konserter og fester. Her kan du lese deg opp på gamle dager med anmeldelser ++.

  View this post on Instagram

  Welcome

  A post shared by @ blonded on