Hopp til innhold

Kontorkonsert med Randi Tytingvåg

Aibel AS i Stavanger var arenaen da Randi Tytingvåg dro i gang en ny sesong med kontorkonserter. Se hele konserten her!

Det ble kortreist musikk og tilløp til allsang da Stavangers egen jazzpoprockyndling Randi Tytingvåg dro i gang høstens Kontorkonsertsesong.

Det var tilløp til allsang da Stavangers egen jazzpoprockyndling Randi Tytingvåg holdt kontorkonsert i hjembyen sist tirsdag.

Sangeren og låtskriveren Randi Tytyingvåg spilte på en arbeidsplass i sin egen hjemby Stavanger, nærmere bestemt Aibel AS, der ingeniører fra hele verden kunne gleder seg over ny, norsk musikk.

Kontorkonserten blir arrangert av NRK i samarbeid med MIC (Norsk Musikkinformasjon).

«Føler meg veldig jordet»

Randi Tytingvåg henter inspirasjon fra både jazz, viser, folkemusikk og cabaret i sine komposisjoner. Hun ble ferdig med jazzstudiene i London i 2001, og debuterte samme året under MaiJazz .

I vår var hun aktuell med sin fjerde plate, «Grounding», som fikk varm mottakelse fra publikum og presse.

I forbindelse med lanseringen forklarte artisten i et intervju til Stavanger Aftenblad at Grounding «handler om kroppslig og mental tilstedeværelse», «om å være jordet».

– Jeg føler meg veldig jordet nå. Både musikalsk og privat, sa hun til avisen.

Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP