NRK Meny
Normal

Konserter på nett

Store musikkopplevelser når du vil! NRKs Nett-TV er spekka med musikalske høydepunkter.

Øya-festivalen
Foto: Heiko Junge / Scanpix

Øyafestivalen

Opplev konserter fra 2007 med blant annet BigBang, Amulet, Timbuktu, Pleasure og King Midas.

Arkivet fra 2008 er enda mer rikholdig. Godbiter fra blant annet The Sonics, Ragarockers, Ane Brun, Lukestar, Thom Hell og Kaizers Orchestra ligger ute for alle som ønsker å ta en titt.

P1-scenen

Blir festivalescenen for stor for din smak så kan vi varmt anbefale P1-scenen. Det ligger flotte intimkonserter fra blant andre Henning Kvitnes, Steinar Albrigtsen, Jonas Fjeld, Kurt Nilsen og Real Ones i Nett-TV.

P3Sessions

Har du ikke overvært noen av P3Sessions-konsertene, så er det på høy tid å få dem med seg! Se Madrugada, Thomas Dybdahl, Marit Larssen, Madcon og Katzenjammer , for å nevne noen.

I full symfoni

Hva med hele Norges Vamp i full symfoni med Kringkastingsorkestret?

Eller har du souldilla? Vi byr på storslått konsert med Noora Noor, Inger Lise Rypdal, Torhild Sivertsen, Odd René Andersen, Sofian og "Little" Earl Wilson i full symfoni med et strålende opplagt Kringkastingsorkester.

Hovefestivalen

Arkivet fra Hovefestivalen rommer en hel haug med perler. Legendene Bad Religion, vår nye rockedronning Ida Maria, evigunge Hellacopters, rapsensasjon Lupe Fiasco og P3-favorittene The Kooks var alle på Hovefestivalen i 2008. Det var vi også!

Country Music Festival Vinstra

Blir Hove for rocka og for stor foreslår vi en tur på Country Music Festival Vinstra . Olav Larsen, Vassendgutane, Jesse Dayton og Torgeir og kjendisane er noen av bandene som sørger for den gode stemninga.

Alarm

Festkveld for norsk musikk! Se artister som Ane Brun, DeLillos ’85, Animal Alpha, Kaizers Orchestra og Datarock.

Melodi Grand Prix

Synes du hverdagen har for lite glam? Det ligger en hel haug med MGP-stoff i Nett-TV. Nasjonale og internasjonale finaler fra 2004. Kos deg!

Norwegian Wood

Norwegian Wood har i en årrekke servert oss live-musikk fra øverste hylle. Fikk du ikke med deg Jayhawks-legendene Gary Louris og Mark Olsons reunion i 2008, så er kanskje snart på tide?

Sjekk ut Norwegian Wood-arkivet her!

Musikk fra NRK

Fortsatt ikke mett? Vi har en masse mer musikk her: Urørt, Pyro, Landeplage, Norsktoppen, Orkesterliv, Musikkmisjonen, Lydverket, Lyden av lørdag...

Kulturstrøm

 • Et lite stykke av«Maud»

  Prosjektleder Jan Wanggaard i «Maud Returns Home» overleverte søndag formiddag en spissbolt fra «Maud» da teamet som har hentet «Maud» fra Canada besøkte Roald Amundsens hjem på Svartskog. Den ligger nå i hans arbeidsværelse.

  Gave til Roald Amundsens hjem
  Foto: Eivind Molde / NRK
 • Seier nei til Melgaards "dødshus"

  Ap, SV og MDG støttar Frp sitt forslag om å seie nei til bygging av kunstaren Bjarne Melgaard sitt såkalla dødshus ved Ekely i Oslo. Tomta skal i staden bli bevart som grønt friområde, skriv Aftenposten.

 • Baron Cohen ute i hardt vêr igjen

  Fleire amerikanarar vuderer å saksøke komikaren Sacha Baron Cohen for å ha lurt dei i den nyaste TV-serien sin «Who is America». Ein av dei er republikanaren Jason Spencer som sa opp jobben sin i Representanenes hus etter at Cohen fekk han til å banne og blotte rompa si i serien. Juridiske ekspertar som NY Times har snakka med meiner saksøkarane har lite å stille opp med, og at Cohen har sikra seg mot søksmål gjennom kontraktene dei medverkande har skrive under på.