Hopp til innhold

Konserter på nett

Store musikkopplevelser når du vil! NRKs Nett-TV er spekka med musikalske høydepunkter.

Øya-festivalen
Foto: Heiko Junge / Scanpix

Øyafestivalen

Opplev konserter fra 2007 med blant annet BigBang, Amulet, Timbuktu, Pleasure og King Midas.

Arkivet fra 2008 er enda mer rikholdig. Godbiter fra blant annet The Sonics, Ragarockers, Ane Brun, Lukestar, Thom Hell og Kaizers Orchestra ligger ute for alle som ønsker å ta en titt.

P1-scenen

Blir festivalescenen for stor for din smak så kan vi varmt anbefale P1-scenen. Det ligger flotte intimkonserter fra blant andre Henning Kvitnes, Steinar Albrigtsen, Jonas Fjeld, Kurt Nilsen og Real Ones i Nett-TV.

P3Sessions

Har du ikke overvært noen av P3Sessions-konsertene, så er det på høy tid å få dem med seg! Se Madrugada, Thomas Dybdahl, Marit Larssen, Madcon og Katzenjammer , for å nevne noen.

I full symfoni

Hva med hele Norges Vamp i full symfoni med Kringkastingsorkestret?

Eller har du souldilla? Vi byr på storslått konsert med Noora Noor, Inger Lise Rypdal, Torhild Sivertsen, Odd René Andersen, Sofian og "Little" Earl Wilson i full symfoni med et strålende opplagt Kringkastingsorkester.

Hovefestivalen

Arkivet fra Hovefestivalen rommer en hel haug med perler. Legendene Bad Religion, vår nye rockedronning Ida Maria, evigunge Hellacopters, rapsensasjon Lupe Fiasco og P3-favorittene The Kooks var alle på Hovefestivalen i 2008. Det var vi også!

Country Music Festival Vinstra

Blir Hove for rocka og for stor foreslår vi en tur på Country Music Festival Vinstra . Olav Larsen, Vassendgutane, Jesse Dayton og Torgeir og kjendisane er noen av bandene som sørger for den gode stemninga.

Alarm

Festkveld for norsk musikk! Se artister som Ane Brun, DeLillos ’85, Animal Alpha, Kaizers Orchestra og Datarock.

Melodi Grand Prix

Synes du hverdagen har for lite glam? Det ligger en hel haug med MGP-stoff i Nett-TV. Nasjonale og internasjonale finaler fra 2004. Kos deg!

Norwegian Wood

Norwegian Wood har i en årrekke servert oss live-musikk fra øverste hylle. Fikk du ikke med deg Jayhawks-legendene Gary Louris og Mark Olsons reunion i 2008, så er kanskje snart på tide?

Sjekk ut Norwegian Wood-arkivet her!

Musikk fra NRK

Fortsatt ikke mett? Vi har en masse mer musikk her: Urørt, Pyro, Landeplage, Norsktoppen, Orkesterliv, Musikkmisjonen, Lydverket, Lyden av lørdag...

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.