Konserter på nett

Store musikkopplevelser når du vil! NRKs Nett-TV er spekka med musikalske høydepunkter.

Øya-festivalen
Foto: Heiko Junge / Scanpix

Øyafestivalen

Opplev konserter fra 2007 med blant annet BigBang, Amulet, Timbuktu, Pleasure og King Midas.

Arkivet fra 2008 er enda mer rikholdig. Godbiter fra blant annet The Sonics, Ragarockers, Ane Brun, Lukestar, Thom Hell og Kaizers Orchestra ligger ute for alle som ønsker å ta en titt.

P1-scenen

Blir festivalescenen for stor for din smak så kan vi varmt anbefale P1-scenen. Det ligger flotte intimkonserter fra blant andre Henning Kvitnes, Steinar Albrigtsen, Jonas Fjeld, Kurt Nilsen og Real Ones i Nett-TV.

P3Sessions

Har du ikke overvært noen av P3Sessions-konsertene, så er det på høy tid å få dem med seg! Se Madrugada, Thomas Dybdahl, Marit Larssen, Madcon og Katzenjammer , for å nevne noen.

I full symfoni

Hva med hele Norges Vamp i full symfoni med Kringkastingsorkestret?

Eller har du souldilla? Vi byr på storslått konsert med Noora Noor, Inger Lise Rypdal, Torhild Sivertsen, Odd René Andersen, Sofian og "Little" Earl Wilson i full symfoni med et strålende opplagt Kringkastingsorkester.

Hovefestivalen

Arkivet fra Hovefestivalen rommer en hel haug med perler. Legendene Bad Religion, vår nye rockedronning Ida Maria, evigunge Hellacopters, rapsensasjon Lupe Fiasco og P3-favorittene The Kooks var alle på Hovefestivalen i 2008. Det var vi også!

Country Music Festival Vinstra

Blir Hove for rocka og for stor foreslår vi en tur på Country Music Festival Vinstra . Olav Larsen, Vassendgutane, Jesse Dayton og Torgeir og kjendisane er noen av bandene som sørger for den gode stemninga.

Alarm

Festkveld for norsk musikk! Se artister som Ane Brun, DeLillos ’85, Animal Alpha, Kaizers Orchestra og Datarock.

Melodi Grand Prix

Synes du hverdagen har for lite glam? Det ligger en hel haug med MGP-stoff i Nett-TV. Nasjonale og internasjonale finaler fra 2004. Kos deg!

Norwegian Wood

Norwegian Wood har i en årrekke servert oss live-musikk fra øverste hylle. Fikk du ikke med deg Jayhawks-legendene Gary Louris og Mark Olsons reunion i 2008, så er kanskje snart på tide?

Sjekk ut Norwegian Wood-arkivet her!

Musikk fra NRK

Fortsatt ikke mett? Vi har en masse mer musikk her: Urørt, Pyro, Landeplage, Norsktoppen, Orkesterliv, Musikkmisjonen, Lydverket, Lyden av lørdag...

Kulturstrøm

 • Fortnite kåret til årets spill

  Fortnite vant prisen for årets spill under Golden Joystick Award i London i helgen. Under utdelingen ble Fortnite, som er et skytespill hvor spillere enkeltvis eller i lag spiller mot hverandre, i tillegg kåret til vinner i kategorien årets konkurransespill, skriver Gamesradar.

  Fortnite
  Foto: Epic Games
 • Vil reforhandle kunstbytteavtale

  Det høyrepopulistiske partiet Ligaen vil at Italia skal reforhandle avtalen om utlån av Leonardo Da Vincis malerier til Louvre-museet i Frankrike i forbindelse med markeringen av Da Vincis død for 500 år siden. Leonardo da Vinci ble født i Italia i 1452 og døde i Frankrike 1519. I bytte mot Da Vinci-maleriene skal museet Scuderi del Quirinale i Roma få låne malerier av renessansekunstneren Raphael til en utstilling i 2020 for å markere at det er 500 år siden han døde (NTB).

  Den vitruviske mann - Leonardo da Vinci
  Foto: GABRIEL BOUYS / Afp
 • Borgengården reddes

  Borgengården, et landemerke i Skien sentrum, får penger fra Kulturminnefondet. De gir 300.000 kroner for å sikre den barokke utsmykningen på bygningen. Kulturminnefondet vektlegger den høye kulturminneverdien, samt byggets tilgjengelighet og historikk.

  Borgengården i Skien
  Foto: Anne Lognvik / NRK