Kongen ser TV på laptop?

Ubekreftede påstander fremsatt av politikere fra Det Blå Partiet går ut på at jubilerende majesteter ser "Løvebakken" på bærbar PC.

Helt konge med TV på PC'n!

 

Hans Majestet Kong Harald V
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

I følge ubekreftede meldinger har Hans Majestet Kong Harald V knekket koden for hvordan man ser TV på laptop’en sin og benytter toalettbesøkene under statsråd til å oppdatere seg i forhold til den norske innsatsen i ski-VM. Tilsvarende løse rykter, fremsatt av ledende politikere fra Det Blå Partiet, går ut på at den selvsamme majestet har lumre planer om å få med seg ”Løvebakken” lørdag kl. 22.15 på tross av at kvelden er satt av til 70-årsfeiring med prominente gjester fra inn- og utland. Kongen har omsider fått bredbåndet sitt til å virke etter at han kort tid etter å ha fått det innstallert kom i skade for å klippe over nettverkskabelen da han skulle erklære bredbåndet for åpnet. Til en mann som ønsker seg opplevelser på 70-årsdagen er et godt NRK-program i et fredelig toalettavlukke uansett å foretrekke fremfor en eller annen Baronesse Von Lichten-Schwinkensteins langdryge tale på høytysk.

GJØR SOM KONGEN KANSKJE GJØR: KLIKK PÅ "LØVEBAKKEN" UNDER NETT-TV...

Kulturstrøm

 • Ung poet hylles for dikt

  22 år gamle Amanda Gorman leste sitt dikt «The Hill We Climb» under innsettelsen av Joe Biden onsdag, og ble umiddelbart hyllet av folk over hele verden for sin sterke opptreden. Gorman har fortalt Los Angeles Times at diktet ble skrevet etter stormingen av Kongressen i USA 6. januar.

  Amanda Gorman under innsettelsen av Joe Biden.
  Foto: KEVIN LAMARQUE / Reuters/NTB
 • Film med kritikk av kastesystemet

  «The White Tiger» handler om hvordan en fattig gutt i India karret seg opp til å bli en vellykket entreprenør. Der «Slumdog Millionaire» fremstår som et eventyr, er dette en kynisk kamp for overlevelse, skriver Filmpolitiet. Terningkast 5.

  Adarsh Gourav i serien THE WHITE TIGER. Smiler og slår ut med armene med en stor gjeng menn i skjorte og buske i bakgrunnen
  Foto: Tejinder Singh Khamkha / Netflix