NRK Meny
Normal

Komikerduo inntar NRK2

Fra midten av mars blir de to komikerne Jon Niklas Rønning og Anders Bye å se ukentlig på NRK2. "Bye & Rønning Show" byr på blant annet parodier, sketsjer og eget husband.

bye og rønning
Foto: Scanpix

Programflaten Usett på NRK2 inviterer nye og kommende talenter til å vise hva de duger til på TV. Til nå har vi blant annet fått se Ragnhild Silkebækkens "Rar jente - pene ben" og Steinar Sagens & co. sin serie "Singelklubben".

- Småfrekt

Nå er turen kommet til humormakkerne Jon Niklas Rønning og Anders Bye. De to standupkomikerne jobber for tiden med "Bye & Rønning Show", seks halvtimes-programmer som har premiere på NRK2 den 14. mars.

 

per sundnes
Foto: Jan Alsaker / NRK

- Det blir et småfrekt og litt annerledes show, lover Rønning. Han fungerer som programleder, mens Anders Bye skal spille studiogjestene, som blir parodier på kjendiser som blant annet Per Sundnes, Pia Haraldsen og Petter Schjerven.

- Veldig inspirerte

Bye og Rønning har arbeidet sammen både på scenen og i ulike fjernsynsprogrammer, som Komiprisen og Latter på Latter, men dette er første gangen de to får sitt eget fjernsynsprogram.

- For tiden jobber vi hardt og intenst, men er veldig inspirerte og tror at dette kommet til å bli kjempegøy, sier Jon Niklas Rønning.

Eget husband

I tillegg til studioparodier og forhåndsinnspilte sketsjer, inneholder "Bye & Rønning Show" også musikalske innslag. Glampunkbandet "All That and a Bag of Chips" skal nemlig være fast husband. Bandet leverer låter med referanser til blant annet The Who, David Bowie og The Clash.

- Det er et band vi liker veldig godt, og som er superflinke. Det blir ferske låter med litt humor, men først og fremst tett og knallbra musikk.

De to programlederne og husbandet får selskap av ca. 50 publikummere i programmene, som i følge Rønning kan vente seg en "trang, intim og hyggelig" opplevelse. Har du lyst til å være med i studio, send en epost til publikum@nrk.no . Opptaksdag er fredager fra og med 10. mars med oppmøtetid kl. 20.

Kulturstrøm