Dette trenger du:
3 dl kremfløte
1, 5 dl melk
1 yoghurt naturell, lite beger
Saften av en halv sitron
60g kokosmasse
3 plater gelatin
1 vaniljestang
30g sukker
1 ananas
Frisk mynte til pynt
Kakao til pynt
Slik gjør du:
Kok opp melk og kremfløte med vaniljestang og kokos.
Ta det av varmen og la det trekke i 10 minutter. Sil det gjennom en sikt. Bløtlegg gelatin i kaldt vann. Press ut vannet og smelt gelatinen i melkeblandingen. Tilsett yoghurt, sitronsaft og sukker og rør godt. Helles i små muffins former/ porsjonsformer, 4-6stk. Settes i kjøleskap i to timer.
Server frisk ananas ved siden av og dryss litt kakao og kokos over.
Tips:
Denne moussen kan også fryses og spises som en is. Er den frossen er det lettere og få den ut av formen. Server gjerne sjokoladesaus ved siden av.