Hopp til innhold

Kastet et helt album

The Scissor Sisters kastet et helt album, men nå er de snart klare med sin nye plate.

Scissor Sisters

Scissor Sisters, fra venstre: Paddy Boom, Babydaddy, Del Marquis, Jake Shears og Ana Matronic.

Foto: SANG TAN / AP

Scissor Sisters

Jake Shears forteller at bandet kastet et helt album før de startet på prosessen som ledet fram til plata som kommer i juni.

Foto: ARMANDO FRANCA / AP

I juni får vi første smakebit fra den det kommende albumet til Scissor Sisters. «Fire with fire» blir første single fra albumet «Night Shift» som kommer samme måned.

Har gått en lang vei

Men bandet har gått en lang vei for å komme fram til resultatet. De jobbet nemlig i 18 måneder og hadde nok låter til et helt album, før de kastet hele prosjektet, melder BBC.

- Vi jobbet med en plate halvannet år, men vi kastet den for omtrent et år siden, sier vokalist Jake Shears.

Flyttet og startet på nytt

Bandet, som har vunnet flere Brit Awards-priser og er kjent for hitlåter som «I don't feel like dancing», bestemte seg for heller å flytte og starte på nytt.

- Det endte med at vi flyttet til Berlin i noen måneder og begynte på en helt ny plate. Den prosessen startet i juni i fjor, så denne plata har blitt laget ganske fort.

- Ville bety slutten

- Innerst inne visste jeg at noe var galt, jeg visste ikke helt hva som var budskapet, sier han videre og forteller at bandet ikke vil gi ut noe om de ikke kan stå for det hundre prosent.

- Dersom vi lager noe som er under vår standard ville det bety slutten for Scissor Sisters.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.