Karoline

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Karoline er datteren til Brynjar, og driver nærbutikken på Ylvingen. Hun har sønnen Oddvar (2) sammen med Roland, men bor alene.

Karoline tar ofte med Oddvar i butikken på jobb

Karoline og Oddvar.

Foto: Liv Ask / NRK

Karoline er lysere til sinns enn da hun var som mest preget av alle konfliktene med Roland.

Hun er veldig opptatt av at Ylvingen skal være et levende sted, men når når det når det svenske lærerparet Stina og Thomas kommer til øya, er det nesten for levende for Karoline.

De er litt for muntre og litt for lykkelige, mener hun.

Samtidig har Karoline fått veldig god konakt med Iris, som jo blir større og trenger noen eldre enn de andre skolebarna å snakke med.

Iris og Karoline koser seg med vafler

Iris og Karoline koser seg med vafler, og en venninneprat.

Foto: Liv Ask / NRK

Lena Kristin Ellingsen

Kommer fra: Saltdal, bor i Oslo
Uteksaminert fra Statens teaterhøgskole i 2004 og har også gått musikkteater/artistlinjen ved Bårdarakademiet, der hun gikk ut i 2001. Etter endt utdanning har hun jobbet ved Riksteatret, Oslo Nye Teater, Det Norske Teatret og Teatret Vårt i Molde, før hun fikk rollen som Karoline i Himmelblå. I vinter er Lena Kristin aktuell med en av hovedrollene i storsatsingen «Spring Awakening» på Det Norske Teatret i Oslo.

Lenas beste minne fra Himmelblå-innspillingen:

- Ylvingen er et fantastisk sted, og det var spesielt å jobbe i et så autentisk miljø. Scenene i butikken var min favoritt, der følte jeg meg alltid hjemme og jeg slapp å fryse på beina! Butikken minnet meg om nærbutikken til Hulda på Næstby, der jeg pleide å handle sammen med bestemor da jeg var lita.

Nett-tv Lena om kjemi
Nett-tv Lena om Karoline

Kulturstrøm

  • Slutt mellom Marvel og Netflix

    Det blir ingen ny sesong av Marvel-serien «The punisher» på Netflix bekrefter strømmetjenesten til Deadline. Den kommende tredje sesongen av Marvels «Jessica Jones» blir også den siste. Netflix har allerede avsluttet seriene «Daredevil», «Iron First», og «Luke Cage», og med dette har Netflix helt avviklet sitt samarbeid med Marvel.

    Jessica Jones
    Foto: Netflix