Kari Bremnes til Norwegian Wood

Norwegian Wood kjører helnorsk line-up når de er tilbake i Frognerbadet i juni.

Kari Bremnes spiller på festivalens siste dag, og får selskap av DeLillos med gjester. I tillegg er Susanne Sundfør, Jaga Jazzist, OnklP & De Fjerne Slektningene, Raga Rockers, Oslo Ess og Klovner i Kamp klare for festivalen, som starter torsdag 15. juni.

Kari Bremnes holder konsert i Solparken
Foto: Håkon Jacobsen / NRK

Kulturstrøm

 • Norsk marineoffiser til Italia

  Lasse Matberg, eller «il vichingo» som italienerne kaller ham, skal være med i den italienske versjonen av «Skal Vi Danse». Nordmannen har over 600.000 følgere på instagram og er mest kjent for å ta bilder der han poserer som en viking.

 • Pewdiepie er ikke lenger størst

  Den svenske youtuberen Felix Kjellberg, bedre kjent som Pewdiepie, har ikke lenger verdens største Youtube-kanal skriver SVT. Etter å ha kjempet om topplasseringen i lengre tid, ble det natt til torsdag klart at han måtte se seg slått av det indiske plate- og filmselskapet T-Series. Pewdiepie har vært på toppen siden 2013.

  Felix "Pewdiepie" Kjellberg
  Foto: Jonas Ekströmer/TT / NTB Tema
 • SVT felt for å vise norsk serie

  NRK-serien «ZombieLars» ble for sterk kost for svenske barn, melder VG. Det svenske medietilsynet har felt SVT for å ha sendt en episode av barneserien i sendetid for barn, før klokken 21. I Norge har serien vunnet Gullruten.

  Ung Zombie med lue i snøen
  Foto: Anna Myking / Tordenfilm/NRK