Kari Bremnes til Norwegian Wood

Norwegian Wood kjører helnorsk line-up når de er tilbake i Frognerbadet i juni.

Kari Bremnes spiller på festivalens siste dag, og får selskap av DeLillos med gjester. I tillegg er Susanne Sundfør, Jaga Jazzist, OnklP & De Fjerne Slektningene, Raga Rockers, Oslo Ess og Klovner i Kamp klare for festivalen, som starter torsdag 15. juni.

Kari Bremnes holder konsert i Solparken
Foto: Håkon Jacobsen / NRK

Kulturstrøm

 • Krever forlenget varetekt

  Svensk påtalemyndighet krever forlenget varetekt for den amerikanske rapperen A$AP Rocky, som ble pågrepet i juni etter en voldsepisode i Stockholm. Rapperen hevder å ha handlet i selvforsvar. (NTB)

  NYCS102
  Foto: Charles Sykes / Ap
 • Alan Walker med solid inntekt

  Den norske superstjernen Alan Walker hadde en solid resultatøkning i fjor og endte med en inntekt på 26 millioner kroner. Det er nærmest en tredobling av resultatet fra 2017, som viste 9,1 millioner, skriver Dagens Næringsliv. Artistkollega Kyrre Gørvell-Dahll, kjent som Kygo, hadde inntekter på 244 millioner kroner og et overskudd før skatt på 90 millioner samme år, skrev avisen i forrige uke (NTB).

  Alan Walker
  Foto: ROBIN BOEE / ROBIN BOEE
 • – Feil at navnet tråkkes på

  En bronseplate får muslimer i Stavanger til å reagere. Platen ble satt ned på Torget for sju år siden for å hedre Muhammad Yunus, ved siden av andre fredsprisvinnere som Dalai Lama og Desmund Tutu. Problemet er at Muhammed er også navnet på en islamsk profet.