NRK Meny

Kari Bremnes til Norwegian Wood

Norwegian Wood kjører helnorsk line-up når de er tilbake i Frognerbadet i juni.

Kari Bremnes spiller på festivalens siste dag, og får selskap av DeLillos med gjester. I tillegg er Susanne Sundfør, Jaga Jazzist, OnklP & De Fjerne Slektningene, Raga Rockers, Oslo Ess og Klovner i Kamp klare for festivalen, som starter torsdag 15. juni.

Kari Bremnes holder konsert i Solparken
Foto: Håkon Jacobsen / NRK

Kulturstrøm

 • Borats «Who is America» provoserer

  Sacha Baron Cohen – også kjent som Borat – er tilbake med satireshowet «Who is America». Flere republikanske politikere føler seg snytt etter å ha blitt intervjuet av komikeren i en fiktiv rolle, om hvorvidt barn skal ha rett til å bære våpen. En av dem er Joe Wilson, som sitter i Kongressen for staten South Carolina. Han må stå for å ha uttalt følgende: – En treårig kan ikke forsvare seg selv mot et angrep ved å kaste et Hello Kitty-penal mot angriperen. Grunnlovens fedre satte ingen aldersgrense på loven. Se saken på Danmark Radios nettsider.

  Who is America satireshowet til Sacha Baron Cohen
  Foto: HBO
 • Vokalisten forlét Kvelertak

  Erlend Hjelvik sluttar i Kvelertak. På Facebook-sida til bandet skriv vokalisten at måla og motivasjonen til bandet har bevega seg i ulike retningar. Fansen reagerer i hopetal i kommentarfeltet under posten. Kvelertak vil halde fram utan Hjelvik, og dei fire annonserte festivaldatoane til bandet i sommar blir gjennomført med gjestevokalistar, melder VG.

  Kvelertak på Slottsfjell 2013
  Foto: Kim Erlandsen / NRK P3