NRK Meny
Normal

Justin Bieber kommer tilbake til Norge

I september neste år vender den kanadiske superstjernen tilbake til Norge for å holde konsert på Telenor Arena.

Justin Bieber

VENDER TILBAKE: Justin Bieber skal holde konsert i Norge 23. september på Telenor Arena neste år. Den holdes som en del av hans nye verdensturné.

Foto: Kim Erlandsen / NRK P3

Da Justin Bieber legger ut på en ny verdensturné neste år går turen innom Norge. 23. september skal han spille på Telenor Arena. Det melder VG.

Dermed får norske fans muligheten til å se artisten på nytt, etter at han stormet av scenen på Chateau Neuf etter kun én sang tidligere i høst.

Peer Osmundsvaag

ARRANGØR: Peer Osmundsvaag i Atomic Soul gleder seg til å få Justin Bieber tilbake til Norge.

Foto: Hege Bakken Riise/NRK

– Han er verdens største artist og vi gleder oss til å ha han her i et fullt live sett, sier konsertarrangør i Atomic Soul Peer Osmundsvaag til NRK.

De hadde ansvaret for Biebers konserter på Telenor Arena i 2013, sist gang han spilte fulle konserter i Norge.

– Vi forventer et forrykende show som står i stil til at han er verdens største artist, sier han.

Billettsalget til neste års konsert skal starte allerede torsdag neste uke.

– Velsmurt show

Peer Osmundsvaag sier de forventer et velsmurt show når Bieber igjen skal fylle Telenor Arena på Fornebu.

– Vi forventer et velprodusert show fra et velsmurt maskineri som er vant til å arrangere store show, sier han.

Bieber reiser videre til Helsinki, Stockholm og København etter Oslo-besøket.

Skandalekonsert

Konserten på Chateau Neuf i Oslo 30. oktober i år ble omtalt av en rekke internasjonale nettsteder, og på Twitter ble artisten sterkt kritisert.

Den ble arrangert i samarbeid med plateselskapet Universal og TV 2. Det blir derfor spennende å se om artisten blir behandlet når han nå skal vende tilbake.

Justin Bieber holdt en intimkonsert for utvalgte fans på Chateau Neuf i Oslo 29. oktober 2015. Etter kun én låt stormet han av scenen. Foto: Privat

GIKK AV: Her stormer Justin Bieber av scenen på Chateau Neuf 30. oktober i år.

Beklaget seg

Få timer etter at Justin Bieber hadde forlatt scenen på Chateau Neuf, beklaget han overfor norske fans og lovet å gjøre det godt igjen på neste turné.

– Dessverre har det vært en tøff uke for meg, lange dager uten søvn, mens jeg har måttet være «på» opp mot fotografer, fans og lignende. På ingen måte ønsket jeg å framstå som slem, men valgte å kutte konserten når publikum helt fremst i salen ikke ville høre på, skrev han på Instagram.

– Til de som sto lenger bak i salen, og alle andre jeg har skuffet: Jeg er så lei meg. Beklager for å ha kastet bort TV-folkenes tid, men jeg lover å gjøre det godt igjen på neste turne.

Hetset

16 år gamle «Anne» ble i tiden etter skandalekonserten 30. oktober beskyldt for å forårsaket konsertstoppen, og opplevde mye hets i sosiale medier.

Jente (16) forteller om hva som skjedde under Bieberkonserten da artisten gikk av scenen.

BLE HETSET: Anne (16) fikk skylden for at Justin Bieber gikk av scenen. Alt fordi hun la ut en snap der hun var i godt humør på Bieber-konsert – Jeg var ikke borti ham engang, sier hun selv. NRK intervjuet henne på Skype.