Hopp til innhold

Dette er ikke Sarah Palin

Julianne Moore tar rollen som Palin i ny HBO-film.

Palin

Oscarvinneren Julianne Moore spiller Sarah Palin i en ny HBO-film om valgkampen i 2008. For ordens skyld: Moore til høyre.

Foto: Phillip V. Caruso/David Zalubowski / HBO/AP

HBO har akkurat startet innspillingen av storfilmen «Game Change», som skal vise dramaet rundt presidentvalget i 2008.

Bildet er det første som er sluppet av produksjonen, der den oscarvinnende skuespilleren Julianne Moore har fått rollen som Sarah Palin, visepresidentkandidaten for John McCain.

LES OGSÅ: Palin-reality tas av lufta
LES OGSÅ: Palin forsvarte USAs våpenlover

Filmen er basert på boka med samme navn. Den er skrevet av to politiske journalister med god innsikt i spillet rundt valgkampen. Mens boka gransker hele det politiske bildet i 2008, er filmen spisset mot Sarah Palin og John McCain.

Filmen følger hele McCains løp som presidentkandidat, fra hans valg av Palin som makker, til hans endelige nederlag høsten 2008. Ed Harris skal spille den aldrende McCain, mens Woody Harrelson har fått rollen som hans politiske rådgiver, Steve Schmidt.

LES OGSÅ: – Palin hatet guvernørjobben
LES OGSÅ: Donald Trump: Populær, sjanseløs og mislikt presidentkandidat

Spørsmålet alle stiller seg er hvilken sjanger filmen skal følge.

Regissøren Jay Roach står bak Austin Powers og Slekten er verst-filmene, mens han har produsert både Borat og oppfølgeren Brüno, begge trygt plassert i sjangeren komedie.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)