NRK Meny
Normal

Juice i sugerøret

Solveig lærer deg et morsomt triks. Du trenger bare et glass juice og et sugerør.

Solveig Hareide

INGEN SØLING: Solveig holder et sugerør som er halvfullt av juice. Uten at hun tetter den nederste enden så renner ikke juicen ut.

Foto: NRK

Når du trekker opp sugerøret fra juiceglasset og samtidig stenger øverste hullet på røret, vil noe av juicen sette seg fast i røret og bli med opp.

Solveig forklarer hvorfor dette skjer i videoen.

Se video: Seerspørsmål: juice i sugerør

Solveig Hareide

ØVER PÅ TRIKS: Solveig prøver ut trikset i studio.

Foto: NRK

Kulturstrøm

 • Undervannskonsert på Festspillene

  Danske Aquasonic har åpningsforestillingen under Festspillene i Harstad lørdag kveld. De spiller under vann i fem store akvarium med spesiallagde instrumenter. – Det er krevende, og vi må holde pusten lenge, sier Laila Skovmand, i Aquasonic.

  Aquasonic Festspillene
  Foto: Nils Mehren / NRK
 • Rihanna og Mars rundet milliarden

  Rihanna og Bruno Mars har sist uke begge nådd den «magiske» milliardgrensen på YouTube, med sine respektive videoer til låtene «Work» og "24k Magic», skriver Billboard. Dermed er Rihanna en av de tre kvinnelige artistene med flest milliardvideoer: Hun, Katy Perry og Nicki Minaj har hver fire stykker. Bruno Mars er med " 24k Magic » på sin femte, etter tilsvarende suksess for «Uptown Funk», der han gjestet hos Mark Ronson, samt «That's What I Like», «The Lazy Song» og «Just the Way You Are» (NTB)

  Bruno Mars
  Foto: Lucas Jackson / Reuters