NRK Meny
Normal

Jordskjelv og attentat i 2008

Nå i 2008 blir Frankrikes president, Nicolas Sarkozy, utsatt for et attentat, og et jordskjelv rammer området rundt Polen!

Tarotkort
Foto: Olav Viksmo-Slettan / NRK

Dette er to av spådommene numerolog Ann-Kristin Vestli kommer med for 2008.

Høysesong

Januar er høysesong for de rundt 200 seriøse og mindre seriøse spådamene og spåmennene i Norge. Astrologi, numerologi, spådommer med tarotkort, håndtyding, auratolking og krystallvisjon; det er mange måter å se inn i framtida på.

Treffsikre spådommer

Astrolog Daniel North og numerolog Ann-Kristin Vestli
Foto: Olav Viksmo-Slettan / NRK

Numerolog Ann-Kristin Vestli og astrolog Daniel North har livnært seg på spådommer i rundt 20 år.

Hver dag tar de imot mennesker som gjerne vil lære mer om seg selv og framtida. De har en enkel beskrivelse av hva som kjennetegner seriøse aktører:

- Det er rett og slett de som treffer på profetiene!

-Treffer dere?

- Som regel, men det hender at ikke alt klaffer. Dette er tross alt spådommer, og ikke fasiten, sier Vestli.

Ann-Kristin Vestli

Ann-Kristin Vestli spår hvordan 2008 blir.

Foto: Olav Viksmo-Slettan / NRK

Liker å hjelpe folk

- Når folk kommer tilbake og sier at jeg har jeg har forandret livet deres, er jeg veldig takknemlig, forteller Daniel North.

Kollega Vestli er enig i det.

- Jeg blir veldig glad når jeg kan hjelpe folk til å forstå seg selv bedre. Det er det beste med denne jobben, mener hun.

Så får vi se om spådommene for 2008 treffer. Skal vi tro Ann-Kristin Vestli, bør den franske presidenten skjerpe alle sanser.

- Jeg ser masse våpen rundt ham, men er usikker på om det kommer et attentat. Det kan også dreie seg om et stort opprør han må løse.

”Det skakade bra…”

Når det gjelder jordskjelvet i området rundt Polen, har hun ”sett” en svensk nyhetsreporter som sier: ”Det skakade bra under föttene det här!”

Vi får håpe hun tar feil. Tiden vil vise.

Nett-TV: Se innslaget her del 1

Nett-TV: Se innslaget her del 2

Nett-TV: Se innslaget her del 3

Kulturstrøm

  • Lauryn Hill til Oslo

    Artisten Lauryn Hill har lagt til 12 datoer i Europa på sin verdensturné. Nå er det klart at hun også gjør et stopp i Norge 11. desember i Oslo Spektrum. Turneen feirer 20 års jubileet til solodebuten hennes, «The Miseducation of Lauryn Hill». En del av billettsalget går til MLH Fund, som bidrar med støtte til prosjekter innenfor blant annet utdanning og helse ulike steder i verden (NTB). Youtuberen Nerdwriter lagde nylig denne hyllesten av platen.

    Lauryn Hill på Molde jazzfestival
    Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
  • Malte Skei Grande på Listhaug-vegg

    Natt til onsdag kom et nytt gatekunstverk opp på stedet i Bergen der bildet av Sylvi Listhaug hang. Denne gang av kulturminister Trine Skei Grande (V). Det er ikke den samme gatekunstneren som står bak, skriver Bergens Tidende.