Kulturstrøm

  • Obamas bok sluppet i Norge

    Selvbiografien til Michelle Obama, «Becoming», ble sluppet i Norge klokken 00:01 natt til tirsdag 13.11. Det var blant de første i hele verden, og seks timer før USA, fordi de norske forleggerne forholdt seg til lokal tid, ikke amerikansk. I boka tar den tidligere førstedamen blant annet for seg temaene spontanabort, ekteskapsproblemer og Donald Trump. NRK Bok var til stede på bokslippet i natt .

    Michelle Obama selvbiografi slippes i Oslo
  • Kåret NRK-serie til årets beste

    Festivalpublikummet på filmfestivalen i Geneve har kåret norske Øyvind Holtmons «Oslo Zoo» til årets beste nettserie, skriver Variety. Flere enn 30.000 publikummere og filmskapere besøkte festivalen. Se de åtte 15-minutters episodene om den arbeidsledige akademikeren som må livnære seg ved å kjøre privattaxi i hovedstaden i NRK TV.

    Arbeidsledige Amir fyller år, og familiens hund gir ham en uventet gave. Kjæresten hans, Charlotte, fastslår at de må flytte hvis han ikke skaffer seg en "vanlig" jobb snart, men Amir tviholder på drømmen om sosialantropologi. En plagsom, gammel bekjent får ham på andre tanker.