NRK Meny
Normal

Her lærer Jessica Biel NRK.no kvelertak

Da NRK.no møtte superstjernen Jessica Biel, viste hun at det ikke bare er på film dama kan vise tøffe tak.

Da NRK.no møtte superstjernen Jessica Biel, viste hun at det ikke bare er på film dama kan vise tøffe tak.

Jessica Biel viste tøffe tak i møte med NRK.nos reporter Mona B. Riise.

Jessica Biel (30) er aktuell i nyinnspillingen av filmen «Total Recall», der hun spiller sammen med Colin Farrell.

Superstjernen, som blant annet er kjent for sitt vakre ytre og forholdet til superstjernen Justin Timberlake, har blitt et ettertraktet navn i Hollywood, og har mange roller på CV-en, i tillegg til å ha mange prosjekter på gang, både som skuespiller og produsent.

I originalen fra 1990 var det en annen tøff skuespiller som gestaltet rollefiguren Melina, nemlig Sharon Stone, men Biel framstår som like tøff da NRK.no møtte henne i forbindelse med filmpremieren.

– Ingen balleslag

Jessica Biel sammen med Colin Farrell i Total Recall.

Jessica Biel sammen med Colin Farrell i «Total Recall».

Foto: Michael Gibson / Michael Gibson

Den første «Total Recall»-filmen er kjent som en voldelig affære, og Biel måtte gå i hardtrening før kameraene ble slått på.

– Jeg måtte trene kampsport, boksing, parkour og med våpen for å skaffe meg den erfaringen.

På spørsmål om hennes egne slåsskunnskaper viser hun NRK.no velvillig hennes siste favorittgrep.

– Jeg har et nytt hvis noen kommer mot deg forfra – grip armen deres, snurr dem rundt og ta kvelertak samtidig som du presser kneet ditt i ryggen deres, demonstrerer Biel ivrig.

Hun legger til at dette nå er trening som også gjør henne selv tryggere i privatlivet.

– Men ingen balle-slag, ler hun og refererer til da hun viste NRKs reporter, Mona B. Riise, dette forrige gang de møttes.

Fascinerende science fiction

Men «Total Recall» er ikke bare vold. Det er nemlig den populære forfatteren Philip K. Dick som har skrevet boka «We Can Remember It for You Wholesale» som har blitt filmen «Total Recall». Han står også bak andre science fiction-klassikere som «Do Androids Dream of Electric Sheep?», som ble til filmen «Blade Runner», og «Minority Report» som ble til filmen med samme navn.

– Han stiller spørsmål ved drømmer og virkelighet på en måte som fascinerer oss mennesker, sier hun blant annet i klippet du kan se øverst i artikkelen.

Filmen «Total Recall» har norsk premiere førstkommende fredag, men du kan allerede lese Filmpolitiets anmeldelse her.

Kulturstrøm

 • Undervannskonsert på Festspillene

  Danske Aquasonic har åpningsforestillingen under Festspillene i Harstad lørdag kveld. De spiller under vann i fem store akvarium med spesiallagde instrumenter. – Det er krevende, og vi må holde pusten lenge, sier Laila Skovmand, i Aquasonic.

  Aquasonic Festspillene
  Foto: Nils Mehren / NRK
 • Rihanna og Mars rundet milliarden

  Rihanna og Bruno Mars har sist uke begge nådd den «magiske» milliardgrensen på YouTube, med sine respektive videoer til låtene «Work» og "24k Magic», skriver Billboard. Dermed er Rihanna en av de tre kvinnelige artistene med flest milliardvideoer: Hun, Katy Perry og Nicki Minaj har hver fire stykker. Bruno Mars er med " 24k Magic » på sin femte, etter tilsvarende suksess for «Uptown Funk», der han gjestet hos Mark Ronson, samt «That's What I Like», «The Lazy Song» og «Just the Way You Are» (NTB)

  Bruno Mars
  Foto: Lucas Jackson / Reuters