Jennifer Lopez ny Idol-dommer?

Ellen DeGeneres har takket nei til å fortsette som dommer på «American Idol», og nå ryktes det at Jennifer Lopez skal ta over. Da blir gjerne eks-en P Diddy med.

MTV Movie Awards Show

Jennifer Lopez skal være klar for å bli dommer i den amerikanske versjonen av Idol. Her fra MTV Movie Awards tidligere i år.

Foto: Matt Sayles / Ap

TV American Idol Jennifer Lopez

41 år gamle Lopez har solgt over 25 millioner album verden over. Nå får hun kanskje muligheten til å hjelpe andre med å oppnå det samme.

Foto: Joel Ryan / Ap

Ellen DeGeneres forklarte at det ble for mye for henne og både ha sitt eget talkshow og være dommer på «American Idol».

– Ubehagelig

Dessuten synes hun jobben som dommer kunne være ganske ubehagelig.

– Jeg har innsett at selv om jeg elsker å oppdage, støtte og oppmuntre unge talenter, så var det vanskelig for meg å dømme mennesker og iblant såre dem, sto det i pressemeldingen DeGeneres sendte ut.

Fox, som produserer hitshowet, kastet ikke bort tiden da de fikk beskjed om at DeGeneres ville trekke seg for et par måneder siden.

Jennifer Lopez opptrådte på MTV Movie Awards 2010.

Jennifer Lopez opptrådte på MTV Movie Awards 2010.

Foto: Christopher Polk / Afp

Ifølge nettstedet Deadline Hollywood har forhandlinger mellom J-Los agent Benny Medina og kanalen allerede pågått i en måned.

– Jennifer er veldig spent og glad, sier en kilde til magasinet People.

Hvis det blir Jennifer Lopez vil hun dele dommeransvaret med Randy Jackson og Kara DioGuardi i denne tiende sesongen.

P Diddy vil også bli med

Slemmingen Simon Cowell har også takket for seg, og det spekuleres også i hvem som skal bli hans arvtaker.

Jessica Simpson, Harry Connick Jr., Elton John, Chris Isaak, Steven Tyler og Justin Timberlake er navn som er nevnt som aktuelle kandidatene.

P Diddy

Musikkprodusent og Jennifer Lopez' eks-kjæreste, P Diddy, tar gjerne over lønnsslippen til Simon Cowell.

Foto: JED JACOBSOHN / AFP

Også hiphop-mogulen P Diddy har meldt seg selv på for å ta over etter Cowell. På tv-showet Lopez Tonight tidligere denne uka, proklamerte han at han gjerne ville ta over lønnsslippen til Cowell, som ryktes å være veldig stor.

Dermed kan det tidligere paret Lopwez og Diddy bli gjenforent i beste sendetid.

Se Diddy-klippetpå Youtube.

Men det kan hende man nøyer seg med tre dommere, og Fox vil antakelig annonsere hvem som blir de nye dommerne førstkommende mandag, skriver Access Hollywood.

I Norge er det TV 2 Zebra som sender «American Idol».

Kulturstrøm

 • 1,33 mrd for norsk spilleselskap

  Det kinesiske teknologiselskapet Tencent ønsker å kjøpe norske Funcom, og skal ha lagt inn et bud som verdsetter det norske selskapet til 1,33 milliarder kroner, melder Funcom i en pressemelding. Styret anbefaler å akseptere budet. Tencent er allerede den største aksjonæren i selskapet etter et oppkjøp i fjor.

 • Trommeslageren saksøker Aerosmith

  Aerosmith-trommeslager Joey Kramer (69) saksøker bandet han har vært medlem av siden 1970. Han hevder de øvrige medlemmene har utelukket ham fra deres kommende Grammy-opptreden, og fra en konsertrekke i Las Vegas. Bandet skal ha stemt ham ut, fordi de mente han ikke lenger «hadde nok energi», skriver Rolling Stone (NTB).

  Aerosmith
  Foto: John Shearer
 • Røde kors-modus i Fortnite

  I går lanserte Røde Kors og utviklerne av spillet Fortnite en versjon av spillet der man kan ha rollen som hjelpearbeider, med oppgaver som å gi førstehjelp, bygge sykehus eller fjerne miner. President i Norges Røde Kors, Robert Mood, sier til NRK at spill er den viktigste fritidsaktiviteten for undom, og dermed en arena der Røde Kors ønsker å være tilstede på en positiv måte.