James Taylor til Norge

James Taylor legger sin skandinaviske turné innom Norge 21. april i år.

James Taylor

James Taylor gjester Oslo Konserthus i april.

Foto: MARK LENNIHAN / AP

James Taylor

James Taylor har i sin karriere fått tildelt over 40 gull-, platina- og multiplatinaplater og har vunnet fem Grammy-priser.

Foto: Damian Dovarganes / AP

James Taylor kommer til Norge. Mandag 21. april opptrer den 59 år gamle artisten fra Boston, Massachusetts i Oslo Konserthus. Besøket inngår i en aldri så liten skandinavisk konsertserie som er en del av hans «One Man Band»-turné.

Skandinavia-turné

Fredag 18. april opptrer han i konserthuset i Odense i Danmark, søndag 20. april står han på scenen i Cirkus i Stockholm og etter Oslo-besøket bærer det tilbake til Danmark der han spiller i Falkoner Theater i København onsdag 23. april.

«One Man Band» er også tittelen på livealbumet han ga ut i november i fjor, ei plate med 19 låter der han forteller anekdoter om hva som inspirerte ham til å skrive sangene.

Mange priser

Taylor er tildelt over 40 gull-, platina- og multiplatinaplater og har vunnet fem Grammy-priser.

I 2000 ble han innlemmet i Rock 'n' Roll Hall of Fame og den prestisjefylte Songwriter's Hall of Fame. Han har solgt over 40 millioner album gjennom sin lange karriere, som startet i 1968.

James Taylor er mannen bak sanger som «Fire and Rain», «Country Road», «Something in The Way She Moves», «Your Smiling Face», «Carolina In My Mind», «Sweet Baby James» og «Don't Let Me Be Lonely Tonight».

Billettsalget til konserten i Oslo starter lørdag 19. januar.

Kulturstrøm

  • Bekrefter at Glee-stjerne er død

    Politiet i Ventura i California bekrefter at kvinnen som er funnet død i en innsjø i California, er den savnede TV-stjernen Naya Rivera, melder Reuters. Rivera ble meldt savnet etter at hun leide en båt på Piru-innsjøen nær Los Angeles.

  • Kygo samarbeider med Tina Turner

    På fredag slipper Kygo ny låt sammen med Tina Turner, melder den norske artisten på sin egen Twitter-konto. Det var VG som først omtalte saken. Kygo antyder i et vedlagt bilde at det er snakk om en remiks av den tidligere monsterhiten «What's love got to do with it».

    Laster Twitter-innhold