Jagger får skylda for England-tap

Mick Jagger var til stede da England tapte for Kroatia i gårsdagens VM-semifinale i Moskva. Nå antyder musikkmagasinet NME at Rolling Stones-legenden bringer ulykke. Jagger var nemlig også blant tilskuerne i 2014 da Brasil røyk på forsmedelige 1-7 mot Tyskland. Han befant seg også på tribunen da sistnevnte banket engelskmennene 4-1 i 2010. Nå tar flere fotballrockefans til orde for at Jagger heretter bør holde seg hjemme, eventuelt skifte drakt og sympatier. (NTB)

SOCCER-WORLDCUP-CRO-ENG/
Foto: DARREN STAPLES / Reuters

Kulturstrøm

  • – Oppriktig og personlig portrett

    – Et fengende rot av en dokumentarfilm, skriver Filmpolitiet i anmeldelsen av «MATANGI / MAYA / M.I.A.». Filmen forteller historien om hvordan artisten Maya ble rapper og popstjerne. Hun er immigrant fra Sri Lanka og datter av en sentral skikkelse i den tamilske motstandsbevegelsen. Det har gitt henne drivstoff i karrieren i den kommersielle popbransjen, skriver anmelder Sigurd Vik.

    Artisten Maya
    Foto: Another World Entertainment
  • Norske 3D-klær først i verden

    Den norske digitale kleskolleksjonen «Neo-Ex» er de første klærne som kun kan brukes digitalt. – Vi ønsker å utforske hvordan mote kan eksistere i den digitale fremtiden, sier Ingeline Gjelsnes, markedssjef i Carlings til Melk & Honning. Alle inntektene fra den digitale kolleksjonen går til den veldedige stiftelsen WaterAid for å rette søkelyset på det store vannforbruket i moteindustrien.