NRK Meny
Normal

Jacko med konsertserie i London?

Britiske aviser spekulerer i «historiens største comeback».

Michael Jackson

Er Michael Jackson klar for comeback på scenen i London?

Foto: TIM CLARY / AFP

Megastjernen Michael Jackson vurderer å holde opp til 30 konserter i London til sommeren. Jacko kan komme til å tjene opp til halvannen million pund eller 14,6 millioner kroner per show, skriver britiske aviser.

O2 arena?

Ærverdige The Times kunne lørdag bringe nyheten om de mulige konsertene på O2-arenaen i den britiske hovedstaden, sammen med tabloidene Daily Mail og The Sun .

Daily Mail omtalte planene som «historiens største comeback».

Ingen av avisene navnga sine kilder om at den skandaleombruste amerikanske sangeren skal opptre i den britiske hovedstaden. – Vi er fortsatt på diskusjonsstadiet, men hvis vi får det til, blir det helt stort, sier en talskvinne for Jacksons agentselskap Outside organisation.

- Vil befeste sin stilling

– Han er kanskje verdens største underholdningsartist, og nå ønsker Michael å befeste sin stilling, sier en person med nært kjennskap til forhandlingene om konserter i London. Men andre påpeker at Jackson sliter med økonomiske problemer og trenger penger.

Den 50 år gamle artisten har stort sett vært fraværende fra nyhetsbildet siden han i 2005 ble dratt for retten , anklaget for seksuelle overgrep mot barn.

Han har sagt at han arbeider med et nytt album , men lite er kjent om dette prosjektet.

Kulturstrøm

  • Sjeldent intervju med Ferrante

    I et sjeldent intervju forklarer forfatteren bak navnet Elena Ferrante tankene bak sitt forfatterskap og om den medievirkeligheten vi befinner oss i. Les hele intervjuet hos LA Times. Ferrante er mest kjent for sine fire bøker utgitt i Italia 2011–14, der en aldrende Elena Greco kronologisk beskriver sin oppvekst i Napoli med venninnen Lila.