Jacko med konsertserie i London?

Britiske aviser spekulerer i «historiens største comeback».

Michael Jackson

Er Michael Jackson klar for comeback på scenen i London?

Foto: TIM CLARY / AFP

Megastjernen Michael Jackson vurderer å holde opp til 30 konserter i London til sommeren. Jacko kan komme til å tjene opp til halvannen million pund eller 14,6 millioner kroner per show, skriver britiske aviser.

O2 arena?

Ærverdige The Times kunne lørdag bringe nyheten om de mulige konsertene på O2-arenaen i den britiske hovedstaden, sammen med tabloidene Daily Mail og The Sun .

Daily Mail omtalte planene som «historiens største comeback».

Ingen av avisene navnga sine kilder om at den skandaleombruste amerikanske sangeren skal opptre i den britiske hovedstaden. – Vi er fortsatt på diskusjonsstadiet, men hvis vi får det til, blir det helt stort, sier en talskvinne for Jacksons agentselskap Outside organisation.

- Vil befeste sin stilling

– Han er kanskje verdens største underholdningsartist, og nå ønsker Michael å befeste sin stilling, sier en person med nært kjennskap til forhandlingene om konserter i London. Men andre påpeker at Jackson sliter med økonomiske problemer og trenger penger.

Den 50 år gamle artisten har stort sett vært fraværende fra nyhetsbildet siden han i 2005 ble dratt for retten , anklaget for seksuelle overgrep mot barn.

Han har sagt at han arbeider med et nytt album , men lite er kjent om dette prosjektet.

Kulturstrøm

 • Klassisk musikkpodkast for barn

  David Williams har laget en ny podkastserie om klassisk musikk for barn på Classic FM. «Marvellous Musical Podcast» ligger nå ute med 10 episoder. Her er det snakk om musikk fra filmer som «Star Wars» og «Harry Potter», men også Brahms, Chopin og Beethoven med tema snodige instrumenter. Skuespilleren og TV-profilen er best kjent i Norge som barnebokforfatter, blant annet med «Den rikeste gutten i verden» og «Gangsterbestemor».

  Harry Potter
  Foto: Warner Bros./Sandrew Metronome Norge
 • Fikser på handlingen i ny Bond-film

  Manusforfatteren Scott Z. Burns er hyret inn for å skrive om manuset til det som skal bli den 25. filmen om James Bond. Grunnen er at regissør Cary Fukunaga ikke er fornøyd med manuset i sin nåværende form, skriver The Playlist. Burns har fikset på manusene til «Ocean's 12», «Widows» og «Rogue One» tidligere, selv om arbeidet har vært ukreditert.

 • Collins-søstre får TV-serie

  Livene til søstrene Joan Collins og Jackie Collins skal bli TV-serie. 85 år gamle Joan Collins er kjent fra «Dynastiet» på 1980-tallet, og fremdeles aktiv i jobb med roller i blant annet «American Horror Story». Forfatteren Jackie Collins, som blant annet skrev «Lady Boss», døde i 2015. Men døtrene hennes har gitt sin velsignelse til serien. Ifølge Variety har serien fått arbeidstittelen «Joan & Jackie», og skal følge søstrene fra etterkrigstidens London til å bli henholdsvis Hollywood-stjerne og litterær bestselger. (NTB)

  Jackie Collins og Joan Collins
  Foto: Evan Agostini / NTB Tema