Jacko med konsertserie i London?

Britiske aviser spekulerer i «historiens største comeback».

Michael Jackson

Er Michael Jackson klar for comeback på scenen i London?

Foto: TIM CLARY / AFP

Megastjernen Michael Jackson vurderer å holde opp til 30 konserter i London til sommeren. Jacko kan komme til å tjene opp til halvannen million pund eller 14,6 millioner kroner per show, skriver britiske aviser.

O2 arena?

Ærverdige The Times kunne lørdag bringe nyheten om de mulige konsertene på O2-arenaen i den britiske hovedstaden, sammen med tabloidene Daily Mail og The Sun .

Daily Mail omtalte planene som «historiens største comeback».

Ingen av avisene navnga sine kilder om at den skandaleombruste amerikanske sangeren skal opptre i den britiske hovedstaden. – Vi er fortsatt på diskusjonsstadiet, men hvis vi får det til, blir det helt stort, sier en talskvinne for Jacksons agentselskap Outside organisation.

- Vil befeste sin stilling

– Han er kanskje verdens største underholdningsartist, og nå ønsker Michael å befeste sin stilling, sier en person med nært kjennskap til forhandlingene om konserter i London. Men andre påpeker at Jackson sliter med økonomiske problemer og trenger penger.

Den 50 år gamle artisten har stort sett vært fraværende fra nyhetsbildet siden han i 2005 ble dratt for retten , anklaget for seksuelle overgrep mot barn.

Han har sagt at han arbeider med et nytt album , men lite er kjent om dette prosjektet.

Kulturstrøm