NRK Meny
Normal

Ingeborg Reinaas

Ikke bare kan Ingeborg danse, hun kan slåss på scenen også!

Ingeborg Reinaas
Foto: Hege Bakken Riise / NRK

Ingeborg er vokst opp på en gård i Åsenfjord i Nord-Trøndelag sammen med moren, faren og søsteren sin. Men det var ikke gårdsbruk som skulle bli Ingeborgs store lidenskap, det var musikken og dansen.

- Både min søster og jeg har vokst opp med musikk, og begynte tidlig i korps- og instrumentlære, forteller Ingeborg.
Begge to har senere utdannet seg innen feltet.

Ingeborg er ei aktiv jente, som er glad i trening og friluftsliv. I tillegg har har hun drevet med såkalt Stage Combat (scenekamp) og er kvalifisert i nevekamp, stokk, sverd og kniv, så dette er ikke ei jente du vil legge deg ut med!

Drømmerolle?
- Norma Desmond i ”Sunset Boulevard”. En helt fantastisk rolle; kjempeinteressant og utfordrende karakter. En rolle jeg selvfølgelig ikke kan spille med det første. Trenger noen år på baken.

Favorittmusikal?
- Favorittene mine skifter fra dag til dag. Liker mye i forskjellige sjangre og epoker. ”City of angels”, ”Kiss me, kate”, ”Side Show”, ”Jekyll & Hyde” og ”Wild Party” kan for eksempel nevnes.

Hvorfor bør nettopp du få hovedrollen?
- Jeg bør få den hvis publikum syns jeg er den rette til rollen. Det er dem som bestemmer.

Hvilket yrke ville du valgt om du ikke kunne vært utøvende kunstner? - Jeg har aldri sett for meg andre alternativer når det gjelder yrke, for jeg har alltid vært så fokusert på skuespill/musikalyrket. Jeg er glad i språk, så jeg ville kanskje valgt noe innenfor det området. Tolk kanskje?

 

Nett-TV: se presentasjonen av Ingebor her!