– Veldig surt å tape natt-testen

KALAMATA (NRK): Kickbokser Tonje Sørlie ble for rask for bryter Ine Barlie, som tok en tårevåt avskjed med sine konkurrenter i Mesternes Mester.

INE BARLIE ER UTE: Innmari surt å måtte forlate gjengen i Mesternes Mester, sier Barlie. Sørlie ble for rask. VIDEO: Tonje Bergmo/NRK

– Det var veldig surt! Samtidig så tok jeg et taktisk valg ved å ikke velge den som hadde samme poengsum som meg til natt-test. Jeg valgte litt oppe på lista, for jeg synes det blir litt kjedelig om alle alltid velger den siste, eller den med samme poengsum som en selv, sier Ine Barlie (51).

Smilend kvinne med greske ruiner i bakgrunnen

RASK: Kickbokser Tonje Sørlies reaksjonsevne sendte bryter Ine Barlie hjem fra Mesternes Mester.

Foto: Tonje Bergmo / NRK

Det valget ble skjebnesvangert. Tonje Sørlies reaksjonsevne overgikk gullbryteren, og Barlies dager i konkurransen er talte.

Tårevåt avskjed

Barlie innrømmer at hun var veldig lei seg da hun måtte ta avskjed med de andre.

– Da kom det noen tårer, faktisk. Og etterpå ligger du og tenker: Hvorfor gjorde du det? hvorfor klarte du ikke det?

Hun trekker frem alle samtalene de har hatt rundt frokostbordet og når de har laget middag sammen.

– Det har vært veldig gøy å høre om de andres opplevelser og hvor mange likhetstrekk vi har. Alle har nevnt hvor viktig familie og miljø har vært for at vi skulle oppnå det vi har gjort.

ACTIONFYLT OPPHOLD: Ine Barlie er ute av Mesternes Mester, her forteller hun om et actionfylt opphold i Hellas. VIDEO: Tonje Bergmo/NRK

Hun sier det har vært innmari gøy å få være med på Mesternes Mester.

– Det har vært en ære å få lov til å være med. Vi har vært som en stor familie siden dag én.

Disse kjemper ennå om tittelen:

De gjenværende som kjemper om tittelen Mesternes Mester 2017 er: Tonje Sørli, Eldar Rønning, Helene Olafsen, Anita Moen, Frode Grodås, Else-Marthe Sørlie Lybekk og Anders Jacobsen.

Kulturstrøm

 • Johnny Depp skal spille den franske kongen Ludvig XV

  Johnny Depp skal spille den franske kongen Ludvig XV i en film av den franske regissøren Maïwenn Le Besco.

  Regissøren selv, som begynte sin karriere som barneskuespiller, skal spille rollen som kongens siste elskerinne Jeanne du Barry, skriver Variety.

  Maïwenn har tidligere laget filmer som «Police» og «Seduced».

  Ludvig XV styrte Frankrike i 59 år og ble kalt «den elskede». Han hadde flere kjente elskerinner, blant dem var også Madame de Pompadour.

  Rollen blir Johnny Depps første siden han tapte et ærekrenkelsessøksmål mot britiske The Sun, angående en artikkel der Hollywood-stjernen ble kalt konemishandler etter anklager fra ekskona Amber Heard.

  Depp har i flere intervjuer nylig hevdet at han nå er «boikottet av Hollywood» og at kulturen der menn anklages for overgrep er basert på løse rykter.

  (NTB)

 • Utsetter karnevalsparader i Brasil

  Rio de Janeiro og São Paulo utsetter sambaskolenes karnevalsparader på grunn av økningen i smittetallene, opplyser myndighetene i de to brasilianske byene.

  Paradene, som regnes som høydepunktet av karnevalsfestlighetene og som er ledet av byenes sambaskoler, skulle opprinnelig arrangeres i slutten av februar.

  Planen er i stedet å gjennomføre dem i slutten av i april, ifølge en felles uttalelse fra byene med henvisning til pandemien og «behovet for å redde liv», melder nyhetsbyråene AFP/AP (NTB).

Flere kulturnyheter