NRK Meny
Normal

– Veldig surt å tape natt-testen

KALAMATA (NRK): Kickbokser Tonje Sørlie ble for rask for bryter Ine Barlie, som tok en tårevåt avskjed med sine konkurrenter i Mesternes Mester.

INE BARLIE ER UTE: Innmari surt å måtte forlate gjengen i Mesternes Mester, sier Barlie. Sørlie ble for rask. VIDEO: Tonje Bergmo/NRK

– Det var veldig surt! Samtidig så tok jeg et taktisk valg ved å ikke velge den som hadde samme poengsum som meg til natt-test. Jeg valgte litt oppe på lista, for jeg synes det blir litt kjedelig om alle alltid velger den siste, eller den med samme poengsum som en selv, sier Ine Barlie (51).

Smilend kvinne med greske ruiner i bakgrunnen

RASK: Kickbokser Tonje Sørlies reaksjonsevne sendte bryter Ine Barlie hjem fra Mesternes Mester.

Foto: Tonje Bergmo / NRK

Det valget ble skjebnesvangert. Tonje Sørlies reaksjonsevne overgikk gullbryteren, og Barlies dager i konkurransen er talte.

Tårevåt avskjed

Barlie innrømmer at hun var veldig lei seg da hun måtte ta avskjed med de andre.

– Da kom det noen tårer, faktisk. Og etterpå ligger du og tenker: Hvorfor gjorde du det? hvorfor klarte du ikke det?

Hun trekker frem alle samtalene de har hatt rundt frokostbordet og når de har laget middag sammen.

– Det har vært veldig gøy å høre om de andres opplevelser og hvor mange likhetstrekk vi har. Alle har nevnt hvor viktig familie og miljø har vært for at vi skulle oppnå det vi har gjort.

ACTIONFYLT OPPHOLD: Ine Barlie er ute av Mesternes Mester, her forteller hun om et actionfylt opphold i Hellas. VIDEO: Tonje Bergmo/NRK

Hun sier det har vært innmari gøy å få være med på Mesternes Mester.

– Det har vært en ære å få lov til å være med. Vi har vært som en stor familie siden dag én.

Disse kjemper ennå om tittelen:

De gjenværende som kjemper om tittelen Mesternes Mester 2017 er: Tonje Sørli, Eldar Rønning, Helene Olafsen, Anita Moen, Frode Grodås, Else-Marthe Sørlie Lybekk og Anders Jacobsen.

Kulturstrøm

  • 1,3 milliarder falske kontoer

    Nesten 1,3 milliarder falske Facebook-kontoer har blitt deaktivert i løpet av de siste seks månedene, opplyser selskapet. I en uttalelse tirsdag redegjorde Facebook for selskapets standarder mot seksuelle og voldelige bilder, terrorpropaganda og hatytringer. Det uønskede innholdet på Facebook fra januar til mars utgjør mellom 0,22 og 0,27 prosent av det totale innholdet på det sosiale nettverket, som blir brukt av over to milliarder mennesker (NTB).

  • Mari Boine på Stupetårnet

    Under Festspillene i Elverum skal Boine holde Soloppgangskonsert på Stupetårnet i Hamar. Det skjer 11. august – klokken fem om morgenen. Da etterfølger hun førstemann opp i tårnet, Ole Edvard Antonsen, som hadde ideen i 2016 og mente rytmisk musikk fra et stupetårn «passet perfekt». I fjor tro Bugge Wesseltoft og DJ Strangefruit til med det en anmelder kalte «sløv jazz» fra Stupetårnet (NTB).

    Mari Boine på Varangerfestivalen
    Foto: Knut-Sverre Horn / NRK