Ikke slutten for Judas Priest

Metalveteranene i Judas Priest kommer til Norge med sin siste verdensturné, men insisterer på at det ikke er slutten for bandet.

Scenen i Bergenshallen

Judas Priest på scenen i Bergenshallen da de gjestet Norge sist, i 2008.

Foto: Christian Kråkenes / NRK

Rob Halford i Judas Priest

Vokalist Rob Halford på scenen i Trondheim i 2008.

Foto: Arne Kristian Gansmpo
Judas Priest på Trondheim Rockfestival

Gitarist Glenn Tipton sier bandet jobber med sin siste verdensturné og roer ned fansen med å si at dette ikke er slutten.

Foto: Arne Kristian Gansmo
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

I juni kommer Judas Priest til Norge, på det som har blitt annonsert å være bandets siste verdensturné.

Jobber med nytt materiale

Det er blitt antatt at bandet ville legge opp etter sin «Farewell tour». Men nå sier bandet faktisk at de jobber med nytt materiale.

- Gutta jobber sammen på nytt materiale og det går veldig bra – flere detaljer senere, heter det i en melding på bandets hjemmeside.

I desember sa gruppa at deres kommende turné ville være deres siste verdensturné. Men det betyr tydeligvis ikke at vi har sett det siste av Judas Priest som band.

Gitarist Glenn Tipton har i et annet innlegg bekrefta at planleggingen av turnéen går bra, men at dette ikke betyr slutten for dem, melder NME.

- Absolutt ikke slutten

- Alle kan bare slappe av, dette er absolutt ikke slutten for oss som band. Faktisk jobber vi akkurat nå med nytt materiale, men dette vil være vår siste store verdensturné, skriver han.

- Vi gleder oss veldig og har for tiden møter hvor vi diskuterer sceneproduksjonen, men først og fremst hvilke låter de skal spille. Vi planlegger å inkludere noen klassikere vi ikke har spilt før, og selvsagt en del favoritter som alle vil høre.

Judas Priest sin siste utgivelse er det doble konseptalbumet «Nostradamus», som debuterte på Billboard-lista sin 11. plass da den kom ut. Det er bandets høyeste posisjon på Billboard 200 noensinne.

I Norge

Gruppa var i Norge også i 2008 og var innom Bergen og Trondheim.

Bandet spiller på i Oslo Spektrum 14. juni og dagen etter på Edvard Griegs plass, utenfor Grieghallen i Bergen.

Kulturstrøm