Ida E. Kjøstelsen

Vokste som mange andre opp med Nitimen.

Sissel Kyrkjebø og Ida Kjøstelsen

Ida Kjøstelsen sammen med Sissel Kyrkjebø.

Foto: Hanne Hoftun / NRK

Ida E. Kjøstelsen er fra Fredrikstad, der hun jobbet på distriktskontoret i NRK Østfold i 6 år, før hun kom til Nitimen i august 2005. Hun har jobbet i tv også, men er mest glad i radio fordi det er så raskt og direkte.

Det blir endel reising i jobben og også i fritiden, helst i Europa. Roma er hun mest forelsket i, mens London får en god andreplass.

Spenning på lufta

Det hender Ida blir litt skjelven hvis hun midt under sending tenker på at det sitter mange hundre tusen og hører på. Dessuten kan hun blir litt nervøs hvis hun skal ha en gjest hun ser opp til, som da hun intervjuet Katie Meluha.

Om Ida fikk velge seg en ønskegjest ville det bli Bjørn Sundqvist.

Ansvarsområde: Sport og Kongefamilien.

Har du tips? Kontakt Ida Kjøstelsen

Kulturstrøm

 • Fant 2.400 år gammelt skipsvrak

  Det greske skipsvraket fra år 400 før Kristus ble funnet så godt som intakt i Svartehavet av marinbiologer, fordi det har ligget på rundt 2 kilometers havdyp. På så stort dyp er vannet nesten helt fritt for oksygen, noe som gjør at organisk materiale kan bevares i tusenvis av år. – Dette vil endre vår forståelse av skipsbygging og sjøfart i gammel tid, sier John Adams fra University of Southampton. Han er teamleder for britisk-bulgarske Black Sea Maritime Archaeology Project som ved hjelp av fjernstyrte kamerasystemer utviklet for olje- og gassvirksomhet offshore, har funnet mer enn 60 skipsvrak etter å ha gransket 2.000 kvadratkilometer havbunn.

  Skipsvrak i Svartehavet
  Foto: HO / AFP
 • Facebook er bortkasta tid

  Å diskutere på Facebook kan være meningsløst. Det mener sosiale medier-ekspert Hans Petter Nygård-Hansen. Selv om vi debatterer som aldri før i sosiale medier, kan Nygård-Hansen vise til amerikansk forskning, som konkluderer med at svært få endrer mening etter en Facebook-diskusjon.

 • Ny Cosby-rettssak avvist

  Dommer Steven O'Neill i den amerikanske delstaten Philadelphia har avvist voldtektsdømte Bill Cosbys (81) krav om ny rettssak. Komikeren er dømt til mellom tre og ti års fengsel for å ha dopet ned og voldtatt Andrea Constand i 2004.

Flere kulturnyheter