NRK Meny
Normal

Hvem tar høstens vakreste kystbilde?

Glad i å fotografere? Send oss ditt vakreste motiv fra Norgeskysten, og bli med i NRK.no's kystgalleri! En jury med bl.a. fotograf Knut Bry kårer det flotteste bildet, og vinneren får en DAB-radio fra NRK P2.

"Lofoten"

Foto: Knut Dreiås, Åfjord

Foto: Knut Dreiås, Åfjord

Denne høsten er det jakttid også for fotointeresserte! Den som fanger høstens vakreste kystmotiv på linsa vinner en DAB-radio fra NRK P2!

Norgeskysten med sine stupbratte fjell, sandstrender, blankskurte svaberg og værslitte brygger er definitivt vakker. Nå vil vi lage folkets eget kystgalleri, og oppfordrer herved alle til å sende oss sine egne blinkskudd fra linjen mellom fjord og hav og skoger og fjell. Fram til 30 november legger vi et bilde per deltager ut i NRK.no's kystgalleri.

Se de innsendte bildene her: NRK.no's Kystgalleri

Knut Bry i jury

Hav

Fra NRK.no's kystgalleri

Foto: Bjørn Leirvik. Mo i Rana

En jury bestående av den anerkjente kunst- og motefotografen Knut Bry og NRKs Kirsten Thorseth Poppe vil i begynnelsen av desember plukke ut det aller flotteste motivet, og vinneren får en DAB-radio fra NRK P2 i god tid før jul!  

NB- velg ut ditt aller beste bilde - vi legger ut kun et bilde per deltager!

Slik gjør du:

1. Mail oss bildet ditt/bildene dine i jpg. format til adressen kulturcruise@nrk.no

2. I mailen skriver du også: 

Navn på fotograf

Hvor og når er bildet tatt

Finn gjerne en tittel på motivet ditt 

Og: 5. - 16. november arrangeres NRK Kulturcruise, som er et samarbeid mellom NRK og Hurtigruten AS.  Du kan bli med på en fantastisk reise proppfull av kultur og natur - bl.a. skal fotograf Trym Ivar Bergsmo holde to foredrag ombord.

For informasjon om cruiset klikk her: Alt om NRK Kulturcruise

 

"Solkyss"
Foto: Roald Berg, Dalsgrenda