NRK Meny
Normal

Hva finner de etter oss?

Vi finner stort sett stein fra steinalderen. Det betyr ikke at de ikke brukte bein og tre og skinn i steinalderen også, men det har råtna og blitt til jord igjen. Hva tror du blir liggende igjen etter oss, og som arkeologene kan finne om flere tusen år?

Solveig Hareide og arkeolog Brynja Birgisdottir

Solveig og arkeolog Brynja Birgisdottir graver etter steinalderen.

Foto: NRK

Gå inn og diskutér her.

På torsdag 28. mai vil arkeolog Brynja Birgisdottir forteller deg hva hun tror!

Kulturstrøm

 • Siste episode er ute

  Siste episode av Westworld sesong to er ute på HBO Nordic. Her kan de sjå reaksjonane til Filmpolitiets redaksjon etter å ha sett episoden. Finalepodcast kjem seinare denne veka.

  Westworld Filmpolitiet
  Foto: Marte Hedenstad / NRK
 • Hør Kari Hilde French i Sommer i P2

  Kari Hilde French spilte en viktig rolle da sønnen Joshua ble løslatt etter åtte år i kongolesisk fengsel i fjor. I Sommer i P2 forteller hun om sin egen oppvekst som misjonærbarn i India og hvordan det har hjulpet henne gjennom den vanskelige tiden.

  Kari Hilde French spilte en viktig rolle da sønnen Joshua ble løslatt etter 8 år i kongolesisk fengsel i fjor. I Sommer i P2 forteller hun om sin egen oppvekst som misjonærbarn i India og hvordan det har hjulpet henne gjennom den vanskelige tiden.
 • Silya skriver sanger med ektemannen

  Silya utvidet bandet sitt i anledning utgivelsen av en ny låt med enda et medlem – ektemannen og musikeren Espen Leite på piano. Han var også med på å skrive den. Låta «Bonafide Sinner» beskrives som en jazzhybrid med et eksplosivt og følelsesladet refreng. (NTB)

  Silya med EP-trilogi Silya med EP-trilogi
  Foto: Gitte Johannessen / NTB scanpix