NRK Meny
Normal

Hunter - episode 5

En redningsaksjon er i full gang. Dan har ringt inn en melding om at han ble beskutt mens han padlet på fjorden. Politiet finner raskt Dans kajakk, opp ned og uten tegn til Hunter-gruppas leder. Dykkere går ned, og signaliserer at de har gjort et funn…

Episode 5 - Hunter
Foto: Hillestad / NRK

Gisela er uvitende om dramatikken. Men hun vet at Dan er i fare etter truslene hun er utsatt for fra Jonna, og hun drar til Dans hus for å advare ham om at han må være forsiktig. En sms tikker inn fra Bjørn, der han forteller at Dan er savnet etter treningsturen på fjorden.

Gisela

Gisela lever under stort press fra Jonna og det kriminelle miljøet hun infiltrerte i første sesong av Hunter.

Foto: Øystein Hillestad / NRK

Lever i dekkleilighet

Sigrid lever i dekkleiligheten politiet har skaffet henne. Bjørn overtaler henne til å bli Hunters muldvarp i jakten på Jim Caneiro, som de mistenker vet bakgrunnen for at Georg Melby ble likvidert.

Men Jim svarer ikke på Sigrids gjentatte henvendelser, og hun begynner å lure på hva som skjer.

Våpensmugling fra Balkan

Mads Høgberg (Kim Haugen)

Har noen av våpnene Mads Høgberg har vært med på å smugle fra Balkan funnet veien til Mogatu?

Foto: Øystein Hillestad / NRK

Parallelt blir det tydeligere og tydeligere at Mads Høgbergs rolle ikke bør undervurderes. Det er klare indikasjoner på at han har smuglet våpen fra Balkan, og Hunter vet at han kjenner The Commander.

Har noen av de europeiske våpnene kommet i hendene på opprørstyrkene i Mogatu, betyr det at Norge indirekte er involvert i en av sidene i konflikten.

Hunter-gruppa setter alle ressurser inn i å finne ut hvilke forbindelser Høgberg har til det afrikanske landet, og til Øystein Sæther.

Desperat kamp

Øystein Sæther og Ulrik Berg

Øystein Sæther og Ulrik Berg.

Foto: Øystein Hillestad / NRK

Sæther kjemper på sin side en desperat kamp for at den skjøre freden i Mogatu ikke skal briste.

Etter Melbys begravelse har det vært hektisk møtevirksomhet for å roe ned partene i konflikten, som brått ser ut til å eskalere…

Kulturstrøm

  • Se NRKs dokumentar om Pushwagner

    I 2008 fikk Pushwagner mer enn ti henvendelser fra produsenter som ville lage dokumentar om hans utrolige liv. NRK fikk ja.

  • Maler for åpen scene

    I hele april har ni kunstnere fra ulike steder i verden bodd sammen og hatt Galleri Ramfjord i Oslo som sitt atelier. Anledningen for kunstmønstringa er galleriets 20-årsjubileum, forteller innehaver og daglig leder Elisabeth Ramfjord. I galleriets åpningstid kan besøkene kan se kunstnerne i arbeid, og resultatene kan sees i utstilling fra 5.–20. mai.(NTB)

    Laster Instagram-innhold