NRK Meny
Normal

Hunter - episode 3

Dan Wester og Hunter har funnet ut at Georg Melby var i bryllupet til næringslivstoppen Andreas Tangen før han ble drept,. Dan drar til Tangens kontor for å finne ut hvorfor.

Dan Wester
Foto: Øystein Hillestad / NRK

Samtidig sitter Bjørn i leiligheten sin med en hardt skadet Sigrid, som er blitt knivoverfalt. Han skjønner ikke hvorfor journalisten valgte å komme til ham, men lar henne være der ettersom Carina fremdeles er hos foreldrene. Sigrid nekter å dra til legevakten, så han steller skaden så godt han kan. Han vurderer hva han skal gjøre med henne.

Uvitende om dette fortsetter Hunter-gruppas spanere jakten på Sigrid, samtidig som de etterforsker Melbys dødsfall på flyplassen i Brussel for full styrke. De har konkludert med at Melbys død ikke var noen ulykke. Dokumentmappen hans med viktige papirer i forbindelse med fredsforhandlingene i Mogatu er forsvunnet.

Bjørn kontakter Dan og forteller at Sigrid befinner seg i hans leilighet. Dan vil helst pågripe henne med en gang, men Bjørn overtaler ham til å vente. Han skjønner at de har en gylden sjanse til å finne ut hva hun vet om etterforskningen.

De blir enige om at Bjørn skal holde henne der og prøve å få så mye informasjon som mulig ut av henne.

I Brussel avslutter Gisela og Pål oppdraget på flyplassen. På motorveien hjem får Gisela motorstopp…