Hopp til innhold

Hunter - episode 3

Dan Wester og Hunter har funnet ut at Georg Melby var i bryllupet til næringslivstoppen Andreas Tangen før han ble drept,. Dan drar til Tangens kontor for å finne ut hvorfor.

Dan Wester
Foto: Øystein Hillestad / NRK

Samtidig sitter Bjørn i leiligheten sin med en hardt skadet Sigrid, som er blitt knivoverfalt. Han skjønner ikke hvorfor journalisten valgte å komme til ham, men lar henne være der ettersom Carina fremdeles er hos foreldrene. Sigrid nekter å dra til legevakten, så han steller skaden så godt han kan. Han vurderer hva han skal gjøre med henne.

Uvitende om dette fortsetter Hunter-gruppas spanere jakten på Sigrid, samtidig som de etterforsker Melbys dødsfall på flyplassen i Brussel for full styrke. De har konkludert med at Melbys død ikke var noen ulykke. Dokumentmappen hans med viktige papirer i forbindelse med fredsforhandlingene i Mogatu er forsvunnet.

Bjørn kontakter Dan og forteller at Sigrid befinner seg i hans leilighet. Dan vil helst pågripe henne med en gang, men Bjørn overtaler ham til å vente. Han skjønner at de har en gylden sjanse til å finne ut hva hun vet om etterforskningen.

De blir enige om at Bjørn skal holde henne der og prøve å få så mye informasjon som mulig ut av henne.

I Brussel avslutter Gisela og Pål oppdraget på flyplassen. På motorveien hjem får Gisela motorstopp…

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)