Hopp til innhold

Høyhælt sex

Det hevdes fra autoritativt hold at kvinner blir bedre elskere ved å gå mye på høye hæler. Dette akter Ragnhild å finne alt ut av!

Høyhælt gullsko
Foto: Chen Lixi / AP

Modell med høyhælte sko

Se de skoa, da!

Foto: YANNIK WILLING / AFP

Å forbedre sine prestasjoner i senga er en aktivitet som har lokket menn og kvinner til de utroligste trenings- og diettopplegg gjennom tidene. Alt fra preparater gjort av diverse naturlige uttrekk og oppkok, til gymnastiske øvelser hvor både kropp og sinn utsettes for ekstreme påkjenninger.

Ikke sjelden har overivrige sex-pionerer måtte bøte med livet i forsøket på å nå seksualaktens ulike hellige graler.

Ragnhild Silkebækken er, som vi alle vet, en nysgjerrig og søkende jente også udi det kroppslige. Det kommer derfor ikke som noen overraskelse på hennes seksualpartner når hun ringer ham opp for å be ham delta på et seksualeksperiment nesten helt og holdent i forskningens tjeneste.

Hør om høyhælt telefon-sex!

 

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober