NRK Meny
Normal

Hove refunderer billetter

Skuffede festivalgjengere får pengene tilbake om de skulle dra på grunn av rapper.

Lil Wayne

Lil Wayne klarer ikke å komme seg til Hovefestivalen. Men arrangørene lover å refundere billetter for de som ønsker det.

Foto: JEFF CHRISTENSEN / AP

Rapperen Ludacris

Rapperen Ludacris erstatter Lil Wayne på Hovefestivalen.

Foto: JIM COOPER / AP

NB: Finn Hovefestivalen og andre festivaler på vårt interaktive festivalkart!

Alt om Hovefestivalen 2007!

LES MER: ALT OM SOMMERENS FESTIVALER!

For noen dager siden ble det kjent at Lil Wayne er blitt strøket av artistlista til Hovefestival. I følge festivalsjef Toffen var dette på grunn av praktisk problemer.

- En viss risiko

– Det innebærer alltid en viss risiko å booke rappere som ikke turnerer Europa til vanlig. Apparatet rundt er ikke alltid like etablert, med Lil’ Wayne har vi rett og slett hatt problemer med å lande det praktiske, sier Toffen Gunnufsen til NTB.

Inn ble Ludacris satt som erstatter. Men for de som ikke er fornøyd med det kan man nå få refundert festivalpasset sitt.

- Vi vet også at noen av dere kanskje er så skuffet at dere ikke lengre har lyst til å dra på Hove torsdag, 28. juni. Hvis du er en av dem, kan du få pengene du la i billetten tilbake, heter det på Hovefestivalens hjemmeside .

Fikk dårlig tid

Toffen sier at man kom til et punkt hvor man begynte å få så dårlig tid at festivalen rett og slett måtte finne en erstatning.

– Når det er sagt er vi veldig glade for å få Ludacris til Hove. Han har aldri vært i Norden før, og reiser fra USA i ens ærend for å spille på Hove.

Ludacris er ifølge Toffen den som har hatt nest flest hip hop-singler inne på førsteplass på Billboardlistene og har solgt 13 millioner album bare i USA.

Ludacris spiller på Hovescenen torsdag 28. juni. 

 

Kulturstrøm

 • Nordic Light er i gang

  Kreativ leiar Morten Krogvold stod for den offisielle opninga av årets Nordic Light-festival i Kristiansund i dag. Fotofestivalen blir arrangert for trettande gang i år og trekker fotografar og fotointeresserte frå heile verda.

  Morten Krogvold
  Foto: Eirik Haukenes / NRK
 • Forsvaret kutter i musikken

  Tirsdag 24. april ble det formelt bestemt hvordan Forsvarets musikk skal se ut i framtida – en framtid som innebærer nedskjæringer på åtte musikerstillinger og fire dirigenter. Kuttene skal settes i verk allerede 1. august, og kommer som en konsekvens av langtidsplanen for Forsvaret, som ble lagt fram i 2016, skriver Musikkultur

  Forsvarets musikk Harstad
  Foto: Nils Mehren